1. HABERLER

  2. TAMER KIRAN

  3. Tamer Kıran'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Tamer Kıran'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tamer Kıran'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tamer Kıran 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajı yayınladı;

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Karanlık bir yapının destekçileri tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma günü akşam saatlerinde başlatılmak istenen hain kalkışma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, istiklaline ve istikbaline hayatını hiçe sayarak sahip çıkan gözü pek milletimizin azim, inanç ve kararlılığı ile bertaraf edilmiş, FETÖ’cü hainlere hadleri bildirilmiştir.

15 Temmuz’da, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, demokrasimizi hedef alan, aynı zamanda ekonomimizi çökertmeyi amaçlayan darbe girişimi, bir ibret vesikası olarak tarihimizdeki yerini almıştır ve hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Aradan geçen 7 yılın ardından bugün geldiğimiz noktada; Covid-19 pandemisi, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile başlayan savaş, deprem felaketi gibi arka arkaya gelen bir dizi olayla sınandığımız zor bir dönemden geçmemize rağmen hayata geçirmeyi başardığımız yerli ve milli ilk otomobilimiz, amfibi hücum gemimiz, yine piste çıkardığımız ilk milli muharip uçağımız başta olmak üzere göğsümüzü kabartan, gurur veren nice projelerle büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyoruz.

Türk iş dünyasının temsilcileri olarak hürriyetimize, demokrasimize, ülkemizin geleceğine aynı 15 Temmuz’daki kararlılığımızla sahip çıkmaya devam ederken, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız, yeni Türkiye Yüzyılı’na adım attığımız bugünlerde hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyor,   yüce Rabbimden ülkemizin yolunu, ufkunu ve bahtını açık etmesini niyaz ediyorum.

15 Temmuz’un 7. yıldönümünde; demokrasi ve özgürlüğümüze kastedenlere geçit vermeyerek, vatanı ve bayrağı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum.

Tamer KIRAN
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

 

Vira Haber

Bu haber toplam 523 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.