1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Team Alvimedica Cape Town’a doğru yelken açtı
Team Alvimedica Cape Town’a doğru yelken açtı

Team Alvimedica Cape Town’a doğru yelken açtı

Volvo Ocean Race tarihinde ilk kez Türk bayrağını 4 okyanus ve 5 kıtada dalgalandıracak olan Team Alvimedica İspanya- Alicante’de verilen startla beraber yarışın ilk etabı için Cape Town’a doğru yelken açtı.

A+A-

Volvo Ocean Race tarihinde ilk kez Türk bayrağını 4 okyanus ve 5 kıtada dalgalandıracak olan ve 4 Ekim’de gerçekleştirilen liman içi yarışlarında birinci gelen Team Alvimedica, İspanya- Alicante’de verilen startla beraber yarışın ilk etabı için Cape Town’a doğru yelken açtı.

Yarış geleneği doğrultusunda Team Alvimedica’ya ilk bir saatinde eşlik eden CEO Cem Bozkurt, bir saat sonra tekneden denize atladı. Kalp sağlığı alanına dikkat çekme amacıyla bu hareketi başlattıklarını belirten Cem Bozkurt, “Team Alvimedica’nın teknedeki heyecanını paylaşmak ve denize atlamak çok güzeldi. Bu atlayışla öncelikle kalp sağlığına dikkat çekmek istedik. Bundan sonra Team Alvimedica’nın yola çıkacağı her limanda bu atlayışı gerçekleştirecek ve kalp sağlığı ile ilgili lokal bir kuruluşa destek sunacağız” dedi.

Alvimedica bu kararı doğrultusunda ilk olarak İspanya Alicante’de faaliyet gösteren çocuk kalp vakfı Menudos Corzanes’e 1o bin Euro’luk bağışta bulundu.

22-020.jpg33-017.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.