1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Trend Ahşap Fuar Standları
Trend Ahşap Fuar Standları

Trend Ahşap Fuar Standları

Markaların tanıtımlarını yaptıkları sahip oldukları hizmetleri, ürünleri ile ilgili olarak mevcut müşterini ve potansiyel müşterilerini bir araya getirdikleri fuarlar sayesinde binlerce insan belirli zaman dilimlerinde bir araya gelebilmektedir.

A+A-

Ahşap fuar standı son yıllar içerisinde markalar tarafından ürün ve hizmetlerinin tanıtımlarını yapabilmek adına yoğun bir şekilde tercih edilen standlar arasında yer almaktadır. Markalar tüm yıl boyunca hazırladıkları ürünlerini ve hizmetlerini alıcıları ile buluşturabilmek için yurt içinde veya yurt dışında alanları ile ilgili fuarlara katılarak tanıtımlarını yapmaya çalışmaktadır.

Tüm bu çalışmalarının karşılığını alabilmek için de fuar sırasında hizmet ve ürünlerini sundukları standlarına ayrı önem göstermektedirler. Bu noktada ahşap fuar standı son yılların yükselen standları arasında yer almaktadır.

Ahşap Standı ile Fuarlarda Elde Edilen Konfor

Ahşap standları sayesinde elde edilen estetik duruş, sıcak ortam ve insanlara sağladığı rahatlık hissi markalarında dikkatini çekmiş genel olarak tercihlerini bu yönde yapmaya başlamış bulunmaktadırlar.

Son olarak İstanbul’da düzenlenen ev gereçleri fuarında bir çok firmanın standının ahşap standları olduğu gözlemlenmiştir. Fuara katılan markalar ile yapılan görüşmelerde ahşap standı tercihleri sorulduğunda genellikle yanıtları tüm yıl boyunca hazırlandıkları fuarların verimli geçebilmesi, insanları rahat bir ortamda ağırlayabilmek ve beraberinde konfor sağlayabilmek adına ahşap standları kiralamak ya da satın almak yönünde tercihlerini yaptıkları bilgisi alınmıştır.

Kiralanabilir Ya da Satınalınabilir Ahşap Standı

Firma yetkilileri katılmayı planladıkları fuarlar ile ilgili olarak öncesinde uzun araştırmalar yaptıklarını, tüm detaylar üzerinde hassasiyet ile durduklarını belirtmişler ve markalarını en iyi ifade edebilecek ve misafirlerini en iyi ağırlayabilecekleri adeta ev konforu sağlayabilecekleri standların ahşap standları olduğuna karar verdiklerini belirtmişlerdir. Son dönemlerde katıldıkları birçok fuarda ahşap stantlardan yana tercih yaptıklarını söylemiş bulunmaktadırlar.

Fuar standları hazırlayan fuar standı şirketleri ile görüşüldüğünde ise kendileri de ahşap stantlara karşı çok daha yoğun ilgili olduğunu markaların isterler ise standları kiralayabildikleri ya da satın alabildikleri bilgisini vermiş bulunmaktadır.

Ev gereçleri fuarında ahşap standlara müşterilerin çok daha yoğun şekilde uğradıkları gözlemlenmiştir.

 

Bu haber toplam 1943 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.