1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Vapur Donatanları ‘Özlem Yemeği’nde buluştu
Vapur Donatanları ‘Özlem Yemeği’nde buluştu

Vapur Donatanları ‘Özlem Yemeği’nde buluştu

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği, 117 yıldır kesintisiz devam eden ve geleneksel hale gelen geleneksel “Özlem Yemeği”nde buluştu.

A+A-

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'nin 117 yıldır kesintisiz devam eden ve geleneksel hale gelen, Özlem Yemeği dün (03 Aralık 2019 Salı günü) İstanbul Karaköy Sardunya Restoran'da üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkanı Recep Düzgit’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ile İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve sektörden çok sayıda kişi katıldı. Bu özel gece Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkanı Recep Düzgit ’in açılış konuşması başladı. Gece İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır'ın konuşmaları ile devam etti.

Coşku içinde geç saatlere kadar süren gecede üyeler, 118. yıl "Özlem Yemeği"nde, yine bir arada ve beraber olabilmeyi arzu ederek keyifli bir akşam geçirdi.

vapurdonatanlaridernegi.jpg

vapurdonatanlaridernegi1.jpg

vapurdonatanlaridernegi2.jpg

vapurdonatanlaridernegi3.jpg

vapurdonatanlaridernegi4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5442 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.