1. HABERLER

  2. VİRA MARITIME

  3. VIRAMARITIME Gazetesi Europort Turkey Fuarı'nda!
VIRAMARITIME Gazetesi Europort Turkey Fuarı'nda!

VIRAMARITIME Gazetesi Europort Turkey Fuarı'nda!

Europort Turkey Denizcilik Fuarı, bugün (5 Nisan 2017) Viaport Marina'da başladı. Fuara özel İngilizce yayımlanan VIRAMARITIME Gazetesi tüm uluslararası fuarlarda olduğu gibi İstanbul’da da denizcilik endüstrisinin nabzını tutuyor.

A+A-

Sektörün en iyilerinin 300 marka ile katıldığı Europort Turkey; 35 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirecek. Denizcilik sektörünün uluslararası iş birlikleri oluşturmak ve geliştirmek için anahtar olarak gördüğü Europort Turkey’e bu yıl Panama, Danimarka, İzlanda, Norveç, Yunanistan, Kenya, İran, Azerbaycan, Meksika, İngiltere gibi ülkelerden büyük ilgi var.

Vira Yayın Grubu’nun İngilizce yayımlanan gazetesi VIRAMARITIME ise Türk gemi inşa sektörünü ve denizciliğini tanıtma misyonuyla bir kere daha uluslararası okurlarıyla buluşuyor.

Fuar boyunca ücretsiz dağıtılacak gazetemiz, ülkemize yakıştırılan karamsar algıyı bertaraf etmek ve güven ortamına dikkat çekmek için pozitif habercilik anlayışını bu fuarda da sürdürüyor.

Hamburg SMM ve Boot Düsseldorf denizcilik fuarlarında büyük ilgi gören ve Türk denizcilik endüstrisini her yönüyle tanıtmaya çalışan gazetemiz bu kez “Türk Tersaneleri Spot Işığı Altında” manşetiyle çıktı.

vira_maritime_mart2017.jpgVira Maritime | ViraMaritime.com

Bu haber toplam 8547 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum