1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Yabancı sınavlara hazırlık kursu
Yabancı sınavlara hazırlık kursu

Yabancı sınavlara hazırlık kursu

İngilizce, son durum itibari ile her zaman her yerde işe yarayan ve öğrenilmesi gereken bir dildir.

A+A-

Globalleşen bir dünya için İngilizce bilmek oldukça önemlidir. Çoğu önemli şirket İngilizceye çok dikkat etmektedir. İngilizce artık her yerde aranan önemli bir dildir. Bu sebeplerden dolayı kendiniz ya da çocuğunuz için güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir İngilizce kursu arıyor ve Bursa ilinde ikamet ediyor iseniz Bursa İngilizce Kursu şubesi olan Akademik Yabancı Dil Kursları adlı firmayı tercih edebilirsiniz.

Akademik Yabancı Dil Kursları, öğrencilerine İngilizceyi en iyi şekilde öğretmek için çeşitli uygulamalar uygulamaktadır. En yaygınlarından biri de yurt dışı eğitimleridir. Bu program sayesinde öğrenci hem İngilizceyi ana vatanında öğrenmiş olmakta hem de farklı kültürleri ve yerleri gezmiş olmaktadır. Bu arada İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı da bulmaktadır. Ayrıca ücretleri de diğer eğitim kurumlarına göre daha uygundur. Bu sebeple İngilizce öğrenmek istiyor iseniz bu eğitim kurumu sizin için oldukça uygundur. Detaylı bilgiler için akademikdilkursu.com adlı resmi web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yabancı Sınavlara Hazırlık

YDS, TOEFL, TOEIC, YÖKDİL, YKS Dil, IELTS, PROFICIENCY ve benzeri dil konusunda zor olan sınavlara uygun olarak çalışma programları uygulanmaktadır. Her sınav için ayrı strateji ve ayrı eğitim programları bulunmaktadır. Bu programlar sayesinde hedefinize daha uygun bir şekilde odaklanabilirsiniz. Bu sayede kısa sürelerde yol kat edebilirsiniz.

Akademik İngilizce

Akademik Yabancı Dil Kursu Bursa İngilizce Kursu kampüsünde eğitim kurumu kadrosunda yer verdiği yabancı dil eğitimcileri ile akademik düzeyde İngilizce eğitimi vermektedir. Bu sayede öğrenilen İngilizce her yerde işe yaramakta ve yeterli düzeyde olmaktadır. Verilen eğitim sayesinde dil seviyesi oldukça gelişmektedir.

Yurt Dışı Programları

İlgili eğitim kurumu öğrencilerine yurt dışı olanakları da sunmaktadır. Yurt dışında uzun dönem İngilizce kursları, iş İngilizcesi kursları ve genç öğrenci kursları verilmektedir. Yurt dışına giden öğrencilerin İngilizce konuşma pratikleri gelişmekte ve yabancı arkadaşlar edinmekte ve onlarla iletişim halinde olmaktadırlar. Bu program dili geliştirmek için en etkili yöntemlerin başında gelmektedir. Yurt dışı dil eğitimi için ilgili web sitesine girebilirsiniz.

Bu haber toplam 2097 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.