1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Yat firmaları Miami Yat Fuarı’na hazırlanıyor
Yat firmaları Miami Yat Fuarı’na hazırlanıyor

Yat firmaları Miami Yat Fuarı’na hazırlanıyor

Miami Yat Fuarı 15-19 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen yat firmalarından biri olan Arcadia Yachts, en yeni motoryatı Arcadia Sherpa’nın tanıtımını fuarda yapacak.

A+A-

Arcadia Yachts’ın çiçeği burnunda motoryatı Arcadia Sherpa, ABD lansmanını Miami’de gerçekleştirecek. 15-19 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Miami Yat Fuarı, Collins Avenue’da düzenleniyor.

Üzeri açılabilen ve kapalıyken özel havalandırma sistemiyle iklimlendirilebilen sky lounge’uyla dikkat çeken motoryatın bu güvertesinde, yan camlar tek tuşla açılıp kapanabiliyor. Yine aynı şekilde kontrol edilebilen hard top tavanı sayesinde, bu üst güverte tamamen kapalı veya açık olarak kullanılabiliyor.

Aradia Sherpa’nın tavanında güneş panelleri bulunuyor. Bu paneller elektronik enstrümanları ve sistemleri çalıştıracak gücü, güneş enerjisini kullanarak sağlıyor.

Motoryatta çift Volvo Penta IPS600 motorlar yer alıyor. Bu motorlar sayesinde yarı-planing gövdesi, beklentinin üzerinde yakıt tasarrufu sağlıyor.

Arcadia, Sherpa modelinde iki farklı iç mekan opsiyonu sunuyor. Bunlardan birinin master suitinde spa alanı tasarlanmış. Diğerinde ise bu alan master suitin kendine özel salonu olarak düşünülmüş.

arcadia-sherpa,.jpg

arcadia-sherpa.png

Vira Haber

Bu haber toplam 9374 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.