1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Yelkenler Kardeşlik Kupası İçin Yarışıyor
Yelkenler Kardeşlik Kupası İçin Yarışıyor

Yelkenler Kardeşlik Kupası İçin Yarışıyor

Bu yıl altıncı kez düzenlenecek Kardeşlik Kupası, 2 - 3 Haziran 2018 tarihlerinde MASS Arıtma Sistemleri ana sponsorluğuyla gerçekleştirilecek.

A+A-

Yarış kayıt ücretlerinden elde edilen tüm gelir de geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çocuk Böbrek Vakfı'na bağışlanacak.

Marmara Yelken Kulübü tarafından, MASS Arıtma Sistemleri ana sponsorluğunda, 2 - 3 Haziran tarihlerinde İstanbul Boğazı’nda ve Caddebostan açıklarında düzenlenecek Kardeşlik Kupası - Boğaz, Marmara Yarışları ile tüm yelken tutkunları bir araya geliyor. 

TYF programında yer alan ve bu yıl 6.’si düzenlenecek olan, MYK-MASS Kardeşlik Kupası Yarışları, her tip yelkenli teknenin katılımına açık olacak. IRC grubundaki teknelerde “yarış kuralları” geçerli olurken, Tekne Tutkunları grubundaki ekiplerde lisans şartı aranmaksızın, teknenin “yelkenli” olması yeterli sayılacak.

İstanbul’un doyumsuz doğal ve tarihi güzelliklerinin oluşturduğu büyülü atmosferinde, İstanbul Boğazı gibi dünyada eşine az rastlanan bir parkurda yapılan yarışlarda yelkencilerin rekabet düzeyi yüksek mücadelesi, izleyicilere büyük heyecan sunarken görsel bir şölen yaşatacak. Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olması beklenen yarışlarda dereceye girecek sporculara ödülleri 4 Haziran Pazartesi günü saat 19.30’da Marmara Yelken Kulübü’nde düzenlenecek kokteylde törenle verilecek. 

Yarış kayıt ücretlerinden elde edilen tüm gelir de geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çocuk Böbrek Vakfı'na bağışlanacak. Kardeşlik Kupası’nın her yıl daha da büyüyerek Türkiye'nin en kapsamlı yelken yarışlarından biri olması hedefleniyor.
 

_mg_4509-jpg_2-(002).jpg

_4_19642_2-(002).jpg

_4_19342_2-(002).jpg

_4_10630_2-(002).jpg

_4_10001_2-(002).jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 8662 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.