1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Yoğun istek üzerine Deniz Müzesi'nde
Yoğun istek üzerine Deniz Müzesi'nde

Yoğun istek üzerine Deniz Müzesi'nde

Piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, Beşiktaş’ta bulunan İstanbul Deniz Müzesi konserini yoğun istek üzerine tekrar ediyor.

A+A-

07 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da müzenin merdivenlerinde tarihi kadırgalar arasında gerçekleşecek konserde konuklar konseri izlerken bir yandan da Beşiktaş’tan ışıklar içinde Boğaziçi’ni izleyecekler. Uğurlu, konserde müzik ve görüntülerle Akdeniz’i ve Akdeniz’in ölümsüz kahramanlarını anlatacak. 

Piyanist Tuluyhan Uğurlu tarihi mekanlardaki konserlerine devam ediyor. Bu kez konser Türkiye’nin en kapsamlı denizcilik müzesi olan İstanbul Deniz Müzesi'nde gerçekleşecek. Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosu müzenin en değerli eserlerinden tarihi kadırganın önünde Akdeniz’in mavi sularına açılacak. Akdeniz’in oluşumu, mavi derinliklerle tanışan eski dünyanın insanları, Fenike, Grek, Kartaca ve Roma’nın egemenliğindeki Akdeniz’in hikayesi… İslam’ın Endülüs’e kadar uzanan fetihleri ve Türklerin denizle tanışması, Selçuklu ve Osmanlı döneminin ilk kaptanı deryaları ve denizciliğimizin zirve noktası: Barbaros Hayreddin Paşa… 
Tuluyhan Uğurlu konserini deniz şehitlerimize ithaf ediyor.

Bu farklı ve etkileyici konseri sakın kaçırmayın.

TULUYHAN UĞURLU TARİHİ “Akdeniz’in Ölümsüz Kahramanları”
07 Aralık Cuma Saat 20.00
Biletler Biletix'de.

Vira Haber

Bu haber toplam 4981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.