1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yolcu uçağı denize indi
Yolcu uçağı denize indi

Yolcu uçağı denize indi

Batı Pasifik Okyanusu ülkesi Mikronezya'da 47 yolcu ve mürettebat taşıyan uçak, henüz bilinmeyen bir nedenle denize indi.

A+A-

Batı Pasifik Okyanusu ülkesi Mikronezya'da yolcu uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle denize indi. Uçaktaki yolcuların tamamı kurtarıldı. 

 47 yolcu ve mürettebat taşıyan uçak, Pohnpei Adası’ndan Papua Yeni Gine’nin başkenti Port Moresby'ye gidiyordu.

Radyo Yeni Zelanda'nın, Mikronezya Federal Devletleri polisine dayandırarak verdiği habere göre, Pohnpei Adası'ndan havalanıp Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby'ye doğru giden Air Niugini'ye ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Mikronezya'nın Chuuk bölgesindeki Weno Havalimanı yakınında henüz bilinmeyen bir nedenle deniz girintisine indi.

BBC'de yer alan habere göre kalkışından kısa süre sonra denize inen uçakta 35 yolcu ve 12 mürettebat bulunuyordu. Batmak üzere olan uçağın etrafında toplanan botların, yolcuların tamamını kurtardığı açıklandı.

Chuuk havalimanı müdürü Jimmy Emilio BBC'ye yaptığı açıklamada, "Şu anda ne olduğunu gerçekten bilmiyoruz. Soruşturmalar yarın başlayacak. Kazada, ufak yaralanmalar dışında, zarar gören olmadı" dedi.

ucak-005.jpg

ucak1-001.jpg

ucak2-001.jpg

ucak3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 9348 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.