1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Yöneticiler gençlerle buluşuyor
Yöneticiler gençlerle buluşuyor

Yöneticiler gençlerle buluşuyor

Sürdürülebilirlik Akademisi yeşil iş dünyası ile üniversiteli gençleri 16 -18 Mayıs ‘ta Greenfest’te buluşturuyor.

A+A-

Sürdürülebilir Gelecek için Boğaziçi Üniversitesinde öğrenci kulüpleri işbirliği ile gerçekleştirilen gençlik festivali Greenfest’ te Akın Öngör ve birçok üst düzey yönetici gençlerle bir araya geliyor!

Sürdürülebilirlik Akademisi’nin gençlik programı olan ve 16 – 18 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan GreenFest Turkey ile üniversiteli gençlerin küresel ısınma, iklim değişikliği ve yeşil iş dünyası ile ilgili farkındalıklarını, yaşam felsefelerini geliştirmek ve dünyayı tehdit eden çevre sorunlarının çözümüne sürdürülebilir bir yaklaşımla çözümler üretip, hayata geçirilmesine katkıda bulunmak hedefleniyor.

Türkiye’ deki birçok üniversiteye de duyurulan ve , diğer üniversite öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlik , Philips, Schneider Electric ,Unilever, Finansbank, Jotun, Basf, Toyota, Soyak , WWF gibi kurumlar tarafından destekleniyor.

Greenfest de yer alan konferansta WWF Mütevelli Heyeti Üyesi Akın Öngör, TÜSİAD Çevre Çalışmaları Grup Başkanı Musa Galip Eroğlu , Unilever Türkiye CEO’su İzzet Karaca, Toyota Pazarlama CEO’su Ali Haydar Bozkurt , Schneider Electric Genel Müdür’ü Turhan Turhangil ve iş dünyasından bir çok önemli konuşmacı yer alacak ve gençlerle sürdürülebilr gelecek için bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Boğaziçi ÜniversiteÇevre, İşletme ve Ekonomi ve Mühendislik Öğrenci Kulüpleri ile BUYEM ve Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz üretim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Greenfest, 3 gün sürecek ve konferans ile birlikte çevre konulu fotoğraf yarışması, bisiklet yarışması ve çeşitli çevre etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Grenfest ile ilgili ayrıntılı bilgiye ; www.greenfestturkey.com adlı web sitesinden; Sürdürülebilirlik Akademisi ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.sürdürülebilirlikakademisi.com dan ulaşabilirsiniz.

Odak Kurumsal Hakkında:
Sürdürülebilirlik alanında faaliyet gösteren Odak Kurumsal 2000 yılında kuruldu. Danışmanlık, eğitim, konferans alanında faaliyet gösteren Odak Kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaktadır. Tüm paydaşların bir araya gelerek fikir, deneyim ve başarılı uygulamalarını paylaşacağı platformlar oluşturarak fikir önderliğini hedeflemektedir. Sürdülebilirlik Akademisi de bu hedefin gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

1.20110512173606.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.