1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Yönetim Kurulu atanmış olamaz"
"Yönetim Kurulu atanmış olamaz"

"Yönetim Kurulu atanmış olamaz"

SNR Holding İcra Komitesi Başkanı ve İstanbul Denizcilik Gemi İnşaa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Çiftçigüzeli, Türk Loydu Yönetim Kurulu adaylığına hiçbir tersaneci ve armatörün aday olmamasını eleştirdi.

A+A-

“Türk Loydu Yönetim Kurulu atanmış olamaz”
SNR Holding İcra Komitesi Başkanı ve İstanbul Denizcilik Gemi İnşaa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Çiftçigüzeli, Türk Loydu Yönetim Kurulu atanmış olamaz. Seçilmiş olmak zorunda” dedi.

Olaylı 52. Türk Loydu Genel Kurulu’nda konuşan SNR Holding İcra Komitesi Başkanı ve İstanbul Denizcilik Gemi İnşaa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Çiftçigüzeli, Türk Loydu’nun armatörlere ve tersanecilere hizmet verdiğine değinerek, Türk Loydu Yönetim Kurulu adaylığına hiçbir tersaneci ve armatörün aday olmamasını eleştirdi.

"Armatörler ve tersaneciler aday olamıyor"

Genel Kurula GİSBİR delegesi olarak katıldığını hatırlatan Çİfçigüzeli, “Konuşmamın iki nedeni var. Bende Türk Loydu’na 10 yıla yakın emek verdim. Türk Loydu Tophane’den buraya gelirken çekilen çileler, çalışmalar ve her şeyden güzel o aile ortamı hala buram buram içimizi titretiyor” dedi.
Çiftçigüzeli sözlerine şöyle devam etti:

“Türk Loydu armatörlere, tersanecilere hizmet veriyor. Ama yönetim kurulu seçimlerine bakıyorum hiçbir armatörün, tersanecinin ismini göremiyoruz. Yönetim kurulu seçimlerinde aday bile olamıyorlar. Nerede bu tersaneciler. Adları bile yok. Sadece Celal Ağabey var oda İstanbul Sanayi Odası adına katılıyor. GİSBİR olarak biz kendi aramızda bunu tartışırken, burada karşılaştığımız manzara gerçekten çok üzücü. Türk Loydu’nun Yönetim Kurulu atanmış olamaz. Seçilmiş olmak zorunda”

2.20110505114944.jpg

1.20110505114951.jpg

3.20110505115000.jpg

Virahaber/Özel
 

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.