1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Yüzerek ABD'ye giriş yaparken yakalandı
Yüzerek ABD'ye giriş yaparken yakalandı

Yüzerek ABD'ye giriş yaparken yakalandı

Smolders, yıllar sonra ülke dışı edilmenin kızgınlığından dolayı Amerika’ya ‘Detroit’ nehri üzerinden yüzerek giriş yapmak isterken deniz polisi tarafından yakalandı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde ilginç bir olay meydana geldi. Beş yaşında annesiyle birlikte Belçika’dan Amerika’ya göç eden Sam Smolders, vize evraklarının geçersizliği yüzünden 18 yaşında ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Annesiyle birlikte Kanada’ya yerleşen Smolders, yıllar sonra ülke dışı edilmenin kızgınlığından dolayı Amerika’ya ‘Detroit’ nehri üzerinden yüzerek giriş yapmak isterken deniz polisi tarafından yakalandı.

24 yaşında olan Belçikalı Sam Smolders polise vermiş olduğu ifadesinde, “Ben artık bu ülkenin sistemine güvenmiyorum, bundan dolayı yüzerek giriş yapmak istedim. Hedefimde ise tasarlamış olduğum bilgisayar oyunlarını Amerikan piyasasına sunmaktır.” diyerek isteğini dile getirdi. Belçikalı Smolders bu kararı almadan önce Facebook sayfasında yasadışı seferi planladığını ve en yakın zamanda bunu gerçekleştireceğini söyledi. Polis daha önce böyle bir olay olacağından haberdardı ve önlemini aldı.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.