1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. ABS Türkiye'den Çevresel Uyum Semineri
ABS Türkiye'den Çevresel Uyum Semineri

ABS Türkiye'den Çevresel Uyum Semineri

ABS Türkiye,"Environmental Compliance: Getting to a Decision" konulu seminerini gerçekleştirdi.Seminerde MEPC 73'ün sonuçları ve denizcilik endüstrisine etkileri tartışıldı.

A+A-

ABS Türkiye, Türk Denizcilik camiasından çok sayıda katılımcının daveti ile "Environmental Compliance: Getting to a Decision" konulu seminerini gerçekleştirdi. 

Açılış konuşmasını yapan ABS Türkiye Ülke Müdürü Seyfettin Tatlı seminer hakkında bilgilendirmelerde bulundu. MEPC 73'ün sonuçlarını ve denizcilik endüstrisine etkileri, ABS çevre uyum liderlerinin seminere katılımıyla tartışıldı.

abs.jpg

Değişen düzenleyici bir ortamda, armatörler, operatörler ve inşaatçılar, operasyonel etkilerin en aza indirgenmesi, aynı zamanda sayısız bölgesel, yerel ve uluslararası çevre gereklilikleriyle uyumu üzerine ABS iş geliştirme departmanı yönetim kurulu üyesi Stamatis Fradelos sunumlarını sektörle paylaştı.

MEPC73 Güncellemesi, SIP / Risk Değerlendirmesi, Scrubber Briefing, Yakıt olarak LPG konularına değinilen seminer sektör tarafından ilgi gördü.
 

sunumincele.png


Vira Haber

Bu haber toplam 5779 defa okunmuştur
ABS Türkiye'den Çevresel Uyum Semineri

ABS Türkiye'den Çevresel Uyum Semineri

ABS Türkiye 06 Aralık 2018 tarihinde Marriott Asia Hotel'de, "Environmental Compliance: Getting to a Decision" konulu seminerini gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.