1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Aksigorta Yat Sigortası ile Deniz Tutkunlarının Yanında
Aksigorta Yat Sigortası ile  Deniz Tutkunlarının Yanında

Aksigorta Yat Sigortası ile Deniz Tutkunlarının Yanında

Yatlar için kapsamlı sigortasıyla deniz tutkunlarının her daim güvende hissetmelerini sağlayan Aksigorta, The TYBA Yacht Charter Show’a sponsor oldu.

A+A-

Aksigorta, Yat Sigortası ürünüyle tüm deniz ve liman kazaları ile yangından hırsızlığa ve enkaz kaldırmaya kadar birçok riske karşı güvence sunuyor.

Aksigorta, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenen The TYBA Yacht Charter Show’un sponsorları arasında yerini aldı. The TYBA Yacht Charter Show, yat ve deniz tutkunlarını ağırlayacak.

Türkiye’de yaklaşık 25 bin deniz aracının sigortalı olduğunu belirten Aksigorta Teknik Genel Müdür Yardımcısı Rauf Orkun Gücük, teknelerde ve yatlarda sigortalılık oranının önümüzdeki dönemde daha da artacağını ifade etti. Denizin büyük bir tutku olmasına rağmen çok önemli riskler barındırdığını ve denizcilerin bu risklerin büyük oranda farkında olduğunu belirten Aksigorta Teknik Genel Müdür Yardımcısı Rauf Orkun Gücük şöyle konuştu:

“Denizciler büyük oranda risklerin farkında ve bunlara karşı tedbir aldıklarını görüyoruz. Biz de Aksigorta olarak hem poliçe oluşturulurken doğru teminatlarla sigorta yapılması hem de hasar ödeme sürecinde müşterilerimizin yanında olarak onların güvende hissetmesini ve bu tutkularını büyük bir keyifle yaşamalarına katkı sağlıyoruz.”

SİZ VE YATINIZ EMİN ELLERDE

Aksigorta’nın Yat Sigortası’nda fırtına, çarpma, çatma, karaya oturma ve alabora gibi tüm deniz ve kaza tehlikeleri, doğal afetler, kara, hava taşıt araçlarıyla, rıhtım, liman ve teçhizatlarıyla temas sonucu oluşan zararlar, yangın, infilak, korsanlık, denize mal atılması, yatın veya servis botlarının çalınması, enkaz kaldırma masrafları, yatın sebep olduğu bir kaza sonucunda 3. kişilerin can ve mal kaybı, makine veya teçhizatın çalınması başta olmak üzere birçok risk güvence altına alınıyor. 

Yat sahipleri, isteğe bağlı olarak sigorta kapsamını daha da genişletebiliyor. Bu kapsamda; savaş, grev, lokavt, alıkoyma gibi sebepler nedeniyle oluşabilecek kayıp ve hasarların yanı sıra, kaptan, mürettebat ve misafirler için ferdi kaza ya da yasal ve cezai sorumluluk kapsamında yat sahibine gelebilecek hukuki savunma masrafları, makine kırılması, elektronik cihaz, çevre kirliliği, kişisel eşyalara gelebilecek zararlara karşılanabiliyor ya da 7 gün 24 saat hizmet veren Yat Yardım Hizmeti gibi ek çözümlerden faydalanabiliyor. 

Yat Yardım Hizmetleri kapsamında ise herhangi bir kaza sonucunda yaralanma veya hastalık durumunda nakil ve tedavi giderleri, ilaç gönderilmesi, tıbbi danışma, otomobil kiralama, geçici kaptan, yedek parça servisi, tercüme hizmeti sunuluyor.

aksigorta2.jpg

aksigorta3.jpg 

Vira Haber
 

Bu haber toplam 5938 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.