1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Alpha Marine, PSC Denetim Kursu düzenliyor
Alpha Marine, PSC Denetim Kursu düzenliyor

Alpha Marine, PSC Denetim Kursu düzenliyor

Alpha Marine Consulting, Radisson Blu Ataşehir’de ‘PSC Denetimlerine Hazırlık Kursu’ verecek.

A+A-

Alpha Marine Consulting, 26 Haziran’da Radisson Blu Ataşehir’de PSC Denetimlerine hazırlık ve en yaygın göz ardı edilen eksikliklerin giderilmesi için kurs düzenliyor.

Alpha Marine Consulting tarafından düzenlenecek kurs, PSC, uluslararası düzenlemelere uygunluğu sağlamak ve standart altı gemileri sistemden kaldıracak uyumlu bir denetleme sistemi amaçlıyor. PSC Denetimleri sırasında sadece uluslararası kabul görmüş sözleşmelerin uygulanacağından, bu alandaki mevzuatlara göre uygulanması üzerinde durulacak.

Kursta, PSC denetimlerine giriş, PSC için prosedürler, PSC denetimi sırasındaki gözlemler, PSC Denetimleri sırasında ISM / ISPS / MLC Kodlarının İncelenmesi, Paris Mutabakat Anlaşması - Yeni Denetim Rejimi (NIR) konuları hakkında bilgilendirme yapılacak.

Alpha Marine’in uzun yıllara dayanan deneyimi ile kursta pratik konulara da dikkat çekilecek ve mürettebatın PSC denetimlerinden rahatça geçmesi sağlanacak. Kursu, Emekli Yunan Sahil Güvenlik Dimokritos Tziritis Görevlisi düzenleyecek olup, Alpha Marine seminer tamamlandıktan sonra kursa katılım gösterenlere eğitim sertifikası takdim edecek.

Kursa, denizcilik sektöründe çalışan güvenlik, sağlık, çevre ve kalite yöneticileri, operasyon yöneticileri, amirler, mürettebat ve mühendislerin katılım göstermesi bekleniyor.
 

alphamarine-001.jpg

Bu haber toplam 6094 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.