1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Anadolu Motor ‘’Honda Marine’’ ile Boat Show’da
Anadolu Motor ‘’Honda Marine’’ ile  Boat Show’da

Anadolu Motor ‘’Honda Marine’’ ile Boat Show’da

Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını bu yıl da CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluşturacak olan Anadolu Motor, 2 geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını sergileyecek.

A+A-

Anadolu Grubu’nun köklü ve güçlü şirketlerinden Anadolu Motor, 10-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek CNR Avrasya Boat Show’da Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının yanı sıra East Marine şişme botlarını Salon 4’de yer alan standında sergileyecek.

30 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını bu yıl da CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda deniz tutkunlarıyla buluşturacak olan Anadolu Motor, 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar uzanan geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını sergileyecek. Anadolu Motor ayrıca yenilenmiş dış tasarımı ve güncellenmiş özellikleriyle dikkat çeken Honda 40-50-80 ve 100 beygir gücündeki motorların da relansmanını gerçekleştirecek.

Yenilenen Honda BF serisi ile daha fazla kontrol daha şık görünüm

Honda BF 40-50-80 ve 100 modelleri geliştirilmiş motor kontrol özellikleriyle kullanıcılarına daha fazla performans, verimlilik ve kontrol fırsatı sunuyor. Geliştirilen kontrol ünitesiyle en yeni Elektronik Ateşleme Sistemi’ne sahip bu motorlar yakıtı da en verimli şekilde kullanıyor. Honda motorlara ait çok noktadan programlı elektronik yakıt enjeksiyon sistemi motorun doğru miktarda yakıtı doğru zamanlamayla motora ulaştırarak yüksek performansta yakıt tasarrufu sağlıyor. ECOmo yakıt tasarruf sistemi karbon ayak izini azaltırken patentli BLAST teknolojisi daha fazla itiş gücü sunuyor. Değişken Subap Zamanlama ve Kalkış Kontrol Sistemi ise düşük devirlerde düzenli ve kararlı rölanti sağlarken yüksek devirde azami gücü artırıyor.

East Marine şişme botları da Anadolu Motor standında

Anadolu Motor bu yıl Türkiye’nin en büyük denizcilik marketi East Marine ile yaptığı işbirliği çerçevesinde satışa sunduğu şişme botlarını da Boat Show’da deniz tutkunlarına tanıtacak. East Marine şişme botlar, Honda Marine dıştan takmalı deniz motorları monte edilmiş şekilde satışa sunulacak.

honda.jpg

anadolumotor-logo.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 7759 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.