1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Anka Marin Boat Show'da büyüledi
Anka Marin Boat Show'da büyüledi

Anka Marin Boat Show'da büyüledi

Dünyanın önde gelen yat firmalarından Astondoa ile Türkiye yat pazarına hızlı bir giriş yapan Anka Marin, CNR'da sona eren Avrasya Boat Show'un en dikkat çekici firmalarından biri oldu.

A+A-

22 Şubat 2011 Salı - Geçmişi 1916 ya dayanan ve dünyada “motoryat '' denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Astondoa, göz dolduran iki modeliyle Anka Marin tarafından CNR EXPO da sergilendi.

Kurucusu Ersun Bener in denizcilik tutkusundan ilham alarak yola çıkan Anka Marin, Astondoa, Hunter Marine, Faeton gibi dünyanın önde gelen tekne markalarının Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan Anka Marin, Marinturk İstanbul City Port Marina da kiraladığı dev hangarda bakım, onarım ve satış sonrası servis hizmetlerini de profesyonel kadrosuyla gerçekleştiriyor. Bakım onarım ve satış sonrası servis uygulamalarında bir ilke de imza atan firma, bakım anlaşmalarını sözleşmeli olarak gerçekleştirip yapmış olduğu işlemler için tekne kullanıcılarına 6 ay Garanti taahhüdü de veriyor.

Anka Marin Grubu nun kurucusu Ersun Bener, yelpazelerini hızla geliştirdiklerini söyleyerek, “Yelkenli markası Amerikan üretimi Hunter Marine Sailing i bünyemize ekledik. İtalyan üretimi Aicon Yatları nın Türkiye yetkili servis sorumluluğunun yanı sıra yine Astondoa bünyesinde bulunan kendi segmenti olan orta ve küçük boy yatlar konusunda önde gelen firmalardan İspanyol üretimi Faeton Yatları nın temsilciliğini de bünyemize aldık '' diye belirtti.

Temsilciliğini üstlendiği firmaların ünlü olmasından çok, kaliteli hizmet ve konforlu estetik unsurlarını ön planda tutan şirket, CNR EXPO da sergilediği Astondoa 40 Open ve Astondoa 42 FLY modelleriyle göz doldurdu.

Turizmhaberleri.com
 

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.