1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BAE ve Suud Prens'in yat eğlencesi gündem oldu!
BAE ve Suud Prens'in yat eğlencesi gündem oldu!

BAE ve Suud Prens'in yat eğlencesi gündem oldu!

BAE Washington Büyükelçisi Yusuf Uteybe, Dubai'de bir akşam yemeği verdi. BAE Prensi Muhammed bin Zayid en-Nahyan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın da katıldığı yemeğin ardından lüks bir yatta eğlence programı düzenlendi.

A+A-

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Prensi Nahyan ile Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdiği ileri sürülen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Dubai'de lüks bir yatta buluştu. Manken ve modellerin de katıldığı partiye ilişkin basına sızan fotoğraflarda Nahyan'ın güçlükle ayakta durabildiği gözlendi

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Washington Büyükelçisi Yusuf Uteybe, Dubai'de bir akşam yemeği verdi. BAE Prensi Muhammed bin Zayid en-Nahyan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın da katıldığı yemeğin ardından lüks bir yatta eğlence programı düzenlendi. Eski Suud İstihbarat Şefi Türki el Faysal'ın da katıldığı eğlence sırasında çekilen fotoğraflar ve bir video sosyal medyaya düştü. İçki servisinin de yapıldığı gecede yaşananlara sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

 TUNUS'TA "SELMAN GELMESİN" TEPKİSİ

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre öte yandan Prens Selman'ın ziyarette bulunacağı öğrenilen Tunus'ta da tepkiler dile getirilmeye başlandı. Tunus Hükümet Sözcüsü Seyda Karaş'ın bir radyoda yaptığı konuşmasında Prens Selman'ın 27 Kasım'da Tunus'u ziyaret edeceğini doğrulamasının ardından, Tunus Gazeteciler Sendikası, muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sonra yurt dışı turuna çıkan Veliaht Prens Selman'ın, "kanlı sicilini aklamaya" çalıştığını öne sürdü. Tunus'taki STK'ların ziyarete soğuk baktığı öğrenildi.

İŞTE YAT PARTİSİNDEN DÜNYAYA YANSIYANLAR

yat_eglence.jpg

yat_eglence1.jpg

yat_eglence3.jpg

yat_eglence4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6615 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.