1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bayram tatili için kritik uyarı
Bayram tatili için kritik uyarı

Bayram tatili için kritik uyarı

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin’den, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kredi kullanımı konusunda vatandaşları uyardı.

A+A-

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin’den, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kredi kullanımı konusunda vatandaşları uyardı. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tüketicileri 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kredi kullanarak bütçelerini zorlamamaları konusunda uyardı.

"Krediler özel günlerde tavan yapıyor"

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, bankaların kendi kar ve menfaatleri için kredi vermeye çalıştığını belirtti. Şahin kredilerin, özel günlerde "tavan" yaptığını söyledi.

"Dikkat etmemiz gerekiyor"

Şahin, Kurban Bayramı öncesinde tatil ve alışveriş masraflarının en yüksek seviyeye çıktığını belirterek “Bankalar kısa süreli ilişkileri sevmedikleri için uzun vadeli kredi yarışına girerler bu zamanlarda. Bu zamanlar bizim için çok kısa bir an, banka için aylar, hatta yıllar sürebilecek ilişkinin başlangıcıdır. 9 günlük bayram tatilinde rahat edeceğiz diye bankalarla 12 aydan başlayan ilişkiler başlatıyoruz. Buna dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.