1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bekleme süreci bitti
Bekleme süreci bitti

Bekleme süreci bitti

Yunanistan’da hukuksal sorunlar yüzünden uzun bir süredir beklemede olan Star Cruises’a ait Norwegian Dream gemisi yeniden yüzmeye başladı

A+A-

Cruise Industry News'in haberine göre, uzun zamandır beklemede kalan geminin yakın zamanda Kuşadası ve Akdeniz'de çeşitli noktaları ziyaret ettiği, ziyaret sebebinin ise geminin çeşitli parçalarının durumunun kontrolü olduğu kaydedildi. Ancak geminin çoğu zaman Yunanistan’da bulunan Neorion Syros Tersanesinde yatıda olduğu bildirildi.

Cruise Industry News, geminin şu an izlediği rotayı Norwegian filosundan ayrıldığından bu yana seyir halinde olduğu en uzun rota olarak değerlendirdi.

Cruise Industry News’a göre, Norwegian Dream gemisi yakın zamanda Syros’dan, Mısır, Port Said’e doğru hareket etti, geminin rotasını Port Said’den Genting HK (Star Cruises’in Ana şirketi) merkezi olan Asya’ya çevirmesini bekledikleri ifade edildi.

Norwegian Dream gemisi 1993 yılında Norwegian Filosuna katıldı. 1998 yılında geçirdiği yenilenme ile yolcu kapasitesi 1,250’den 2,150’ye çıkarıldı. 2008 yılında filodan emekli edildi ve 2010 yılının sonunda kardeş gemisi Norwegian Wind’in(yeni adı ile SuperStar Aquarius) sahibi Star Cruises tarafından satın alındı.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.