1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. CHP, Ordu'da liman projesi düşünmüyor
CHP, Ordu'da liman projesi düşünmüyor

CHP, Ordu'da liman projesi düşünmüyor

CHP Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı İdris Yıldız, Ordu'da liman yapılmasına taraftar olmadığını, Giresun Limanı’nın revize edilerek daha işler hale getirilebileceğini belirtti.

A+A-

CHP Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı İdris Yıldız ve 3. sıra adayı Şanser Eren Ordu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Adayların kendisini tanıttığı ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplandıran İdris Yıldız, "İktidar-muhalefet diye ayırmıyorum, bin Ordu'nun birliğinden yanayım. Trabzonlular nasıl 'Bize Her Yer Trabzon' diyorsa biz de 'Bize Her Yer Ordu' dememiz lazım" dedi.

Ordu'nun yatırımlarına değinen İdris Yıldız, 1960'lı yıllardan bu yana havaalanı, liman, Dereyolu ve fındığın konuşulduğunu hatırlattı. Havaalanının 'olmazsa olmaz' ihtiyaçlardan biri olduğunu kaydeden Yıldız, "Ancak liman konusunda, ben Ordu'ya bir liman yapılmasına taraftar değilim. Çünkü geleceğini turizme bağlamış Ordu'nun kıyılarında liman yapılması çevre açısından uygun olmaz. Ancak yakınımızda Giresun limanı var. Bu liman revize edilerek daha büyütülerek ve geliştirilerek iki ilin ortak kullanımına sunulabilir. Nasıl havaalanını ortak kullanılıyorsa liman da kullanılabilir" diye konuştu.

CHP 3.sıra adayı Şanser Eren de kırsal kesimin sözcüsü olacağını vurgulayarak, "Tüm kesimlerin sesi olarak insan ayırt etmeden parlamentoya seçilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.