1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Bilgin Bilgin Yachts’ın Lilium’u, Monaco’da
Bilgin Bilgin Yachts’ın Lilium’u, Monaco’da

Bilgin Bilgin Yachts’ın Lilium’u, Monaco’da

Bilgin Yachts yapımı 47,5 metrelik süperyat Lilium, 25 - 28 Eylül tarihlerinde Monaco Yacht Show’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

A+A-

Adını beyaz çiçekten alan süperyat Lilium’un ismi, modern tasarımını öne çıkaran, iç mekanda tercih edilen açık renklerden esinlenilmiş. Bir önceki gövdeden farklı olarak dekore edilen iç mekanında karşımıza çıkan en çarpıcı fark, şüphesiz mutfak bölümü. Mürettebatın misafirlerle daha az çakışacağı bir düzen sunan Lilium’un mutfağında tasarlanmış olan ada dikkat çekiyor. Bu tasarım sayesinde mürettebat daha verimli bir biçimde çalışabiliyor.

Genellikle beyaz ve altın dokunuşlar içeren iç dekorasyon, tercih edilen mobilya ve dekoratif eşyaların da desteğiyle oldukça sıcak bir atmosfer ortaya koyuyor. Bilgin Tasarım Ekibi tarafından özenle tasarlanmış olan merdiven boşluğu, tam üstünde kalan jakuzzi’den gelen güneş ışığını mükemmel biçimde iç mekana yansıtıyor.

Tekne sahibi kamarasının yanı sıra, süperyatta 4 adet misafir kamarası yer alıyor. Her birinde özel ışıklandırmalar ve mermer detayların bulunduğu kamaralar, birbirinden farklı tasarımlarıyla lüks yaşam alanı hissiyatını doruklara taşıyor.

Ağustos sonundan beri Güney Fransa kıyılarında olan süperyat Lilium, geride kalan Cannes Yachting Festival’ın ardınan Monaco Yacht Show’da ziyaretçilerine kapılarını açacak.

bilgin-yat.jpg

bilgin-yat1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.