1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Bu yatın fiyatı 145 milyon dolar
Bu yatın fiyatı 145 milyon dolar

Bu yatın fiyatı 145 milyon dolar

Çin tersanesi Pride Mega Yachts'ın inşa ettiği  88,5 metre boyundaki süperyat Illusion Plus, Y.CO. tarafından satışa çıkarıldı. Dev süperyat için talep edilen fiyat 145 milyon dolar.

A+A-

Çinli tersane Pride Mega Yachts tarafından inşa edilen ve bu yılın son çeyreğinde suya indirilmesi planlanan Illusion Plus adlı süper yatın tasarımını Rainsford Saunders tarafından yapıldı. Toplamda 12 kişilik misafir kapasitesi bulunan süperyatın iç mekanını ise, Sinot Exclusive Yacht Design firması tamamladı. 80 metre karelik master süitiyle birlikte iki VIP kamara, iki çift kişilik ve bir ikiz yataklı kamara düzeni var. Kamaraların tümü ana güverte ve üst güvertede yer alıyor. Bu sayede, kamaralarda güneş ışığından maksimum düzeyde faydalanılıyor. Kendi eğlence sistemlerine sahip olacak olan kamaralarda, ebeveyn banyolar da mevcut olacak. 15 kamaralı mürettebat bölümünde ise, 25 kişilik mürettebat kapasitesi planlanmış.

6 kat güverteye sahip olan yatın 4 katını birbirine bağlayan asansör düşünülmüş. İki seviyeli ana güvertesinde yemek salonu, konforlu oturma alanı ve sinema ekranı mevcut. Süperyatın dikkat çeken diğer nitelikleri ise spa, sauna, buhar odası ve masaj odası. Yatta aynı zamanda helikopter pisti de tasarlanmış.

Maksimum 16 knot sürate erişebileceği açıklanan Illusion Plus’da, çift 3 bin beygirlik Rolls Royce dizel-elektrik motorlar bulunacak. Seyir sürati olan 14 knot ile yat, 5 bin deniz mili mesafe katedebilecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 8644 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.