1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Damen 55 destek gemisi testlere başladı
Damen 55 destek gemisi testlere başladı

Damen 55 destek gemisi testlere başladı

Hollandalı tersane Damen’in 55,5 metrelik süperyat destek gemisi suya indirildi ve deniz testlerine başladı. Destek gemisinin adının Power Play olduğu açıklandı.

A+A-

Damen tersanesi tarafından inşa edilen geminin ilk aşamalı testlerinin taşıma kapasitesi ve 15 metrelik Damen Intereptor kıç güvertede yüklüyken seyir konforu ölçümleri olduğu öğrenildi. Süperyat destek gemisi olarak tasarlanan Power Play’in kıç güvertesi kullanımdayken, 240 metrekarelik güverte alanı ve 12 tonluk güverte vinci kullanıma serbest kalıyor. Bu alanda, çok daha fazla servis teknesi ve jetski gibi su sporları oyuncakları taşımak mümkün. Geminin tüm alanları doluyken, açık denizde 20 knot sürate erişebileceği belirtiliyor.

Bu yaz sezonu sona ermeden sahibine teslim edilecek olan Power Play, tersanenin şimdiye kadar tamamladığı altıncı YS5009 tasarımı. Power Play’i diğer kardeşlerinden ayıran yegane özellik ise, kıç tarafındaki 50 metrekarelik macera merkezi. Bu kısım dalış merkezi veya beach club olarak dönüşebiliyor.

damen.jpg

damen1-001.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 8002 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.