1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz seferleri tekrar başlıyor
Deniz seferleri tekrar başlıyor

Deniz seferleri tekrar başlıyor

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak.

A+A-

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak. Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında meydana gelen yangının ardından tahrip olan çatı, yazın yapılması planlanan restorasyona kadar kötü hava şartlarından etkilenmemesi için geçici çatı ile kapatılıyor.

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak. Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında meydana gelen yangının ardından tahrip olan çatı, yazın yapılması planlanan restorasyona kadar kötü hava şartlarından etkilenmemesi için geçici çatı ile kapatılıyor. Geçici olarak yaptırılan çatının bitme aşamasına geldiğini ve muhtemelen Pazartesi günü tamamlanacağını dile getiren yetkililer, yangından dolayı iptal edilen vapur seferlerinin de 03 Ocak 2011 Pazartesi günü tekrar başlayacağını açıkladı.

Zaman

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.