1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizcilik camiası VENTO Geleneksel İftarında bir araya geldi
Denizcilik camiası VENTO Geleneksel İftarında bir araya geldi

Denizcilik camiası VENTO Geleneksel İftarında bir araya geldi

VENTO Deniz İşletmeleri ve VNT Tankercilik Gemi İşletmeciliği Tic.Ltd.Şti, tarafından düzenlenen iftar daveti denizcilik caminasının kamu ve özel sektörünü bir araya getirdi.

A+A-

VENTO Deniz İşletmeleri ve VNT Tankercilik Gemi İşletmeciliği Tic.Ltd.Şti, Maltepe/ Arjaan by Rotana Hotel balo salonun da iftar yemeği verdi. Denizcilik camiasının kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya geldiği iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

Yemek öncesinde VENTO Deniz İşletmeleri ve VNT Tankercilik Gemi İşletmeciliği Tic.Ltd.Şti  yönetim kurulu başkanları Teoman Mustafa AKYOL ve Seçkin YILMAZ iftar yapılan bu güzel günde tüm konukları sevgiyle ve muhabbetle karşıladılar.

Vento Yönetim kurulu başkanları Teoman Mustafa Akyol ve Seçkin Yılmaz yaptığı konuşmada davetlilere teşekkür etti ve şunları söyledi: Ülkemizin ve denizciliğimiz çok zor günler geçirmektedir, uzun yıllar süren krizin etkisiyle kazanımlar tükenmeye başlamıştır. Pek çok firmamız borç  içerisinde ayakta kalma mücadelesi vermekte, direnmeye, dayanmaya çalışmaktadır. Navlun seviyelerindeki anormal düşüşler sürdürülebilir olmaktan çıkmıştır. 

Denizcilik faaliyetlerindeki hak ve menfaatlerimizi en üst düzeyde koruyacak yeni oluşumlara, değişimlere ve projelere imza atmalıyız. Bu yeni dönemin denizciliğimizin temsilci ve mensuplarına büyük sorumluluk yüklediği aşikardır. Bunun gerekliliklerini yerine getirmemek büyük vebal olacaktır. 

İyimser ve ümitkar olmamız için bir diğer önemli olgu da hem deniz hem kara kadrolarında yetişmiş aynı zamanda entelektüel sermayemiz olan denizci insan kaynağımızdır. Her kademede cefakar, vefakar ve çilekeş gemi adamlarımız hem ülkemiz hem de dünya denizciliğine oldukça katkı sağlayan, daha büyük filolar kurup idare edebilecek bir güçtür. Bunun da önemini ve değerini çok iyi bilip korumak, desteklemek zorundayız. Çünkü onlar herkes için denizdeler, her yerdeler. Dünya ve ülkemiz için denizcilik vazgeçilmezdir. 
Bu duygu, düşünce ve inançla  Mübarek Ramazan bayramını ve 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlar, gelecek ramazan bayramına sağlık ve esenlik içinde ulaşmanızı temenni ederiz.

Siz değerli konuklarımız ve çalışanlarımızın katılımlarıyla geleneksel hale getirdiğimiz VENTO iftar yemeğimizin 6.yılında  da buluşmak ümidiyle , sağlıkla kalın...


img_8797.jpg

img_8800.jpg

img_8805.jpg

img_8807.jpg

img_8814.jpg

img_8817.jpg

img_8820.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 15878 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.