1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. En hızlı hücumbotlarını üretiyor!
En hızlı hücumbotlarını üretiyor!

En hızlı hücumbotlarını üretiyor!

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Ali Fedevi,dünyanın en hızlı hücumbotlarının seri imalatına geçileceğini açıkladı

A+A-

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Ali Fedevi,dünyanın en hızlı hücumbotlarının seri imalatına geçileceğini açıkladı.

“Blidrunner” adlı savaş sürat tekneleri hakkında muhabirimize demeç veren Amiral Fedevi, söz konusu hücumbotların İran tarafından yerli üretiminin başarıyla tamamlandığını ve seri imalat sürecinin de iyi gittiğini kaydetti.

Fars Haber ajansı'nın haberine göre, Amiral Fedevi, böylece dünyanın en hızlı hücumbotlarının seri imalatının İran’da yapılacağını ve buna da gelecek yıl başlanacağını vurguladı.
İran’ın yeni yıla girmesine ise sadece 5 gün kalmış bulunuyor.21 Mart 2011 Pazartesi günü Nevruz Bayramıyla birlikte İran Hş 1389 yılını geride bırakarak, 1390 yılına girmiş olacak.

Üretilecek hücumbotların başta füze olmak üzere çeşitli ileri teknoloji silahlarla donatıldığını kaydeden Amiral Fedevi, Muhafızlar Ordusu’nun seri imalatını gerçekleştireceği hücumbotların benzerlerine kıyasla büyük kabiliyetlere sahip olduğunu vurguladı.

Dünya Bülteni

 

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.