1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. GİSBİR Baltexpo Fuarı’nda yerini aldı
GİSBİR Baltexpo Fuarı’nda yerini aldı

GİSBİR Baltexpo Fuarı’nda yerini aldı

Her iki yılda bir Polonya’nın Gdansk şehrinde gerçekleştirilen Baltexpo Fuarı bu yıl 09 - 11 Eylül 2019 tarihleri arasında ziyaretçilere açıldı.

A+A-

Polonya'daki en büyük ve Avrupa'nın en prestijli denizcilik etkinliklerinden biri olan Uluslararası Denizcilik Fuarı Baltexpo kapılarını açtı.

09 - 11 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Baltexpo Fuarı’nda Gemi İnşa Sanayicileri Birliği  (GİSBİR) adına Murat Ercan Özokutucu ve Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Nurettin Çalışkan katıldı.

Fuarın açılış gününde GİSBİR Heyeti, katılımcı firmaların stantlarını ziyaret ederek, Polonya gemi inşa endüstrisi ve sektörel yenilikler hakkında bilgi edindi.

1982'den beri her iki yılda bir düzenlenen fuara, gemi yapım endüstrisi; açık deniz; liman ve terminal tesisleri; deniz taşımacılığı ve lojistik; nakliye; kıyıların, limanların ve deniz taşımacılığının güvenliği ve güvenliği; çevre koruma ile ilgili 23 ülkeden 250'den fazla şirket ve kuruluş katılıyor. BALTEXPO fuarı, 9 - 11 Eylül 2019 tarihleri ​​arasında 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 7726 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.