1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. GİSBİR tarihin en genç ve ilk kadın başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu
GİSBİR tarihin en genç ve ilk kadın başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu

GİSBİR tarihin en genç ve ilk kadın başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği'nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. GİSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ceren Gülcek, oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine getirildi.

A+A-

Haberi GİSBİR Yönetim Kurlu Başkanı Murat Kıran, 28 Şubat Salı günü gerçekleştirdikleri GİSBİR Yönetim Kurulu toplantısının ardından duyurdu. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Murat Kıran, “Elif Ceren hanımı başkan vekilliğine atadık. Kendisine başarılar diliyorum. Gençlere her zaman çok önem veriyoruz. Bu doğrultuda adımlar atıyoruz. Elif Ceren hanım da bizim en genç yönetim kurulu üyemiz. Bu vesileyle bu koltukları onlara bırakacağız. Dolayısıyla yetişmeleri gerekiyor. Elif hanım da geldiği ilk günden bu yana canla başla mücadele ediyor. Bugüne kadar bulunduğu her yerde bizi layıkıyla temsil etti” dedi.

GİSBİR Yönetim Kurulunun kararıyla vekilliğe getirilen Elif Ceren Gülcek, GİSBİR Başkanı Murat Kıran ve GİSBİR Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti. GİSBİR’in sektöre olan katkılarına değinen Ceren Gülcek; çevre, tersaneler ve sektörle ilgili problemler konusunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Vira Haber

Bu haber toplam 5213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.