1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Horizon’un en yeni modeli  FD77 Skyline
Horizon’un en yeni modeli  FD77 Skyline

Horizon’un en yeni modeli  FD77 Skyline

Horizon yat, oldukça başarılı Fast Displacement serisini yeni FD77 modeliyle genişletiyor. Deniz testleri tamamlanan motoryatın, 28 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Palm Beach Uluslararası Tekne Fuarı’na hazırlandığı açıklandı.

A+A-

Horizon yat, oldukça başarılı Fast Displacement serisini yeni FD77 modeliyle genişletiyor.  Piyasada hayli popüler olan FD85, FD87 Skyline, FD102 Skyline ve FD125 Skyline ailesine katılan yeni FD77, yatlarını kendi kullanmayı tercih eden aktif yat sahiplerine özel olarak tasarlandı. Hayli denizci bir model olan FD77, geniş iç hacimleri ve tavandan yere kadar uzanan pencereleriyle, iç mekanlarında aydınlık ve ferah bir atmosfer sunuyor.

Yeni FD77’nin alt güvertesinde üç misafir kamaralı düzen mevcut. İki adet VIP donanımlı ve bir tekne sahibi kamarası bulunan alt güverteye ek olarak, başaltında mürettebat kamarası yer alıyor. ‘Open Bridge’ olarak adlandırılan üst güvertesindeki geniş yaşam alanı, 27 metrelik süperyatlarda karşımıza çıkan alana denk.

Çift Man 1200 beygirlik motorlarla donatılmış olan yeni FD77 motoryatta, ABT sıfır-sürat dengeleyicileri de mevcut. Kolay manevralar için aynı zamanda baş ve kıç pervaneleri de düşünülmüş.

Teknik özellikleri:

Boyu: 24,56 metre

Su hattı boyu: 21,3 metre

Genişliği: 6,91 metre

Su kesimi: 1,61 metre

Ağırlığı: 79 ton

Yakıt kapasitesi: 10.220 litre

Su kapasitesi: 1.500 litre

horizon.jpg

horizon1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 7775 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.