1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. IFS, Lockheed Martin ile sözleşme imzaladı
IFS, Lockheed Martin ile sözleşme imzaladı

IFS, Lockheed Martin ile sözleşme imzaladı

Global kurumsal uygulamalar şirketi IFS; tedarik zinciri yönetimi, depo yönetimi, satın alma ve farklı fonksiyonlara yönelik IFS Applications™ modülleri için Lockheed Martin şirketiyle 2600 kullanıcı lisansını kapsayan bir sözleşme imzaladı.

A+A-

Lockheed Martin'in canlı tatbikat alanları ve enstrümantasyon sistemleri de dahil olmak üzere 300 binin üzerinde Eğitim Destek Malzemesi, Cihaz, Simülatör ve Simülasyonun (TADSS) global bakımı için ABD Ordusu ile yaptığı 3,5 milyar dolar tutarındaki 7 yıllık TADDS Bakım Programı (ATMP) sözleşmesinde, IFS Applications yazılımı kritik rol oynayacak. IFS Applications, bu varlıkların devamlılığını korumak için gerekli malzemelerin, parçaların ve kaynakların sağlanmasında kullanılacak. IFS, daha sonraki safhada varlıklara servis hizmeti veren mobil teknisyenlere güçlü planlama becerileri kazandıracak.

Lockheed Martin, IFS Applications kullanan çok sayıda önemli havacılık ve savunma şirketinden biri. Analistler, IFS'in savunma kuruluşları ve Seviye I-Seviye II havacılık yüklenicilerinin yer aldığı geniş müşteri tabanının gücünü vurguluyor. Ekim ayında IFS, Havacılık ve Savunma sektörünün bir numaralı Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) yazılım tedarikçisi seçildi. Böylece IFS, dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketi ARC Advisory Group tarafından üst üste onuncu kez pazar lideri seçilmiş oldu.

"Havacılık ve savunma yazılımları sektöründe başarısı kanıtlanmış lider bir şirket olan IFS, bu sözleşme kapsamında lojistik ve tedarik zinciri fonksiyonlarını sunacak," diyen IFS Havacılık ve Savunma İş Birimi Başkanı Scott Helmer, sözlerine şöyle devam etti: "Bu çözüm daha sonra IFS'in planlama ve programlama optimizasyonu yazılımını da kapsayacak şekilde genişletilecek ve bu da Lockheed Martin'in yapay zeka algoritmaları kullanarak, mobil teknisyenlerin değişen taleplere ve önceliklere göre gerçek-zamanlı yönetimini otomatize edebilmesini sağlayacak."

IFS Amerika Kıtaları Bölge Başkanı Cindy Jaudon ise şunları ifade etti: "ABD Savunma Bakanlığı ile büyük ölçekli sözleşmeler imzalayan, hizmet seviyesi anlaşmalarının (SLA) gerekliliklerini karşılayan ve ötesine geçmeyi sağlayan bir şirket, tüm sözleşme yaşam döngüsünü yönetebilecek, güçlü ve başarısı kanıtlanmış bir yazılıma ihtiyaç duyar. Biz de ticari kullanıma hazır (COTS) bir çözümle bunu sağlıyoruz."

Vira Haber

 

Bu haber toplam 4413 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.