1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. İlk kez konuşuldu
İlk kez konuşuldu

İlk kez konuşuldu

Eskomarine, Sea Commerce Consulting, Methanol İnstitute Singapore, ABS ve Lloyd’s Register’ın da katkılarıyla 27 Şubat 2020 tarihinde Marriott Ataşehir otelinde "Methanol – Geleceğin Deniz Yakıtı" konulu seminer düzenledi.

A+A-

Moderatörtlüğünü Erhan Esinduy’un yaptığı panelde, Methanol Institute adına Chris Chatterton hali hazırdaki IMO 2020 kurallarını, Methyl / Ethyl alkol deniz yakıtı olarak kullanımları ile ilgili geçici kuralları ve IMO’nun 2050 GHG emisyonları ile ilgili stratejilerini anlattı.

chris-chatterton.jpg

Sea Commerce Consulting şirketi adına Kapt. Saleem ALAVI Deniz yakıtlarında LNG ile Methanol’u karşılaştırdı.

saleem-alavi.jpg

ABS Pire ofisinden Anthony Vourdachas Methanol’un deniz yakıtı olarak kullanılmasını Klas kuruluşu perspektifinden anlattı.

anthony-vourdachas.jpg

Son olarak Lloyd’s Register Southampton ofisinden Petro Zaarour, Methonal ile çalışan gemilerin klaslanması konusunu ele aldı.

petro-zaarour.jpg

Seminere katılım gösteren katılımcılar, Methanol ile ilgili birçok bilgiye ulaşıp son bölümde sunum yapan konuşmacılara sorularını yöneltti.

Eskomarine’nin denizcilik camiasına çok faydalı olacağını düşünülen seminere çok sayıda kişi katıldı. Seminer kokteyl ve toplu fotoğraf sonrasında sona erdi.

erhan-esinduy.jpg   img-8858.jpg   img-8938.jpg img-8953.jpg img-8856.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 3604 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.