1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İSVİÇRELİ DÜNYA DEVİ SİKA, ABC KİMYA’YI SATIN ALDI.
İSVİÇRELİ DÜNYA DEVİ SİKA, ABC KİMYA’YI SATIN ALDI.

İSVİÇRELİ DÜNYA DEVİ SİKA, ABC KİMYA’YI SATIN ALDI.

İsviçre merkezli Sika Grubu’nun Türkiye’de 27 yıldır faaliyet gösteren lider şirketi Sika Yapı Kimyasalları A.Ş., pazarın önde gelen mastik ve yapıştırıcı üreticilerinden olan ABC Kimya ve Dış Tic. A.Ş.’yi satın aldığını Swissotel’de davetle duyurdu.

A+A-

13 Eylül 2017 Çarşamba akşamı Swissotel The Bosphorus Chalet Garden’da gerçekleşen davette, yapı kimyasalları ve endüstriyel yapıştırıcılar sektörlerinin önde gelen temsilcileri bir araya geldi.

Evsahipliğini; Sika Türkiye Genel Müdürü Bora Yıldırım ve ABC Kimya Genel Müdürü Murat Karadayı’nın yaptığı etkinliğe, her iki firmanın bayi ve distribütörlerinin yanı sıra yapı sektörünün belli başlı dernek ve birliklerinin üst düzey temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

sika_abc_davet.jpg

Sika Türkiye Genel Müdürü Bora Yıldırım gerçekleştirdiği sunumda, satın almaya dair bilgileri paylaşmasının ardından“Sika olarak bu satın alma ile birlikte yapıştırıcı ve sızdırmazlık ürün grubundaki pazar konumumuzu çok daha güçlü bir şekilde geliştirme fırsatına sahip olacağımıza inanıyoruz.

Bir yandan ABC’nin geniş ürün portföyünü Sika’nın dağıtım kanalı ile buluştururken, diğer yandan Sika’nın ilgili ürün portföyünü ABC’nin satış kanalı ile buluşturmayı ve böylece önemli bir sinerji etkisi yaratarak bu pazardaki büyümemizi hızlandırmayı hedefliyoruz.

Bu satın almayla birlikte yurtiçi pazarın yanı sıra özellikle Ortadoğu ve Afrika pazarlarında da Sika’nın mevcut satış kanalı ABC ürün portföyünden istifade edeceğinden, ülkemizin ihracat potansiyeline de katkı sunacağız. ABC çalışanlarına Sika Ailesi’ne hoş geldiniz derken, hep birlikte daha büyük ve güçlü takım olarak çalışacak olmanın heyecanını duyuyoruz.” dedi.

abc_kimya_logo.jpg

ABC Kimya ve Dış Tic. A.Ş. adına konuşan Murat Karadayı, bundan sonraki yapıda “Yapı kimyasalları sektöründe dünya lideri bir firmanın sahip olduğu tecrübelerin ışığında, yalnızca Sika Türkiye için değil, hem global Sika organizasyonu içerisinde hem de yurtiçinde ve yurtdışındaki diğer ülkelerde, dünya standartlarında çözüm üretmeye devam edeceklerini” ifade etti.

İşleyiş ve organizasyonun mevcut haliyle devam edeceği, üretim ve Ar-Ge altyapısının geliştirilmesine yönelik yeni çalışmaların da gerçekleştirileceği bilgisinin aktarıldığı sunumların ardından verilen kokteylde konuklar sektöre dair sohbet olanağı da buldu.

Davet öncesinde gerçekleşen satış stratejisi toplantısı hakkında bilgi veren Sika Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Fazlı Bulut ise, her iki firmanın satış ekipleri bir araya geldiklerini ve yeni yapı sonrasındaki planlar üzerinden geçtiklerini ifade etti.

sika_borayildirim_1.jpg

sika_borayildirim_2-001.jpg

abc_muratkaradayi_1.jpg

abc_muratkaradayi_2.jpg

sika_fazlibulut.jpg

sika_abc_egitim_1.jpg

sika_abc_egitim_2.jpg

sika_abc_urunler.jpg

Bu haber toplam 10706 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.