1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. İÜC'den Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na ziyaret
İÜC'den Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na ziyaret

İÜC'den Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na ziyaret

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

04 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökhan Kara, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Yıldız, Öğretim Görevlisi Kpt. Ersoy Kaçmaz, Araş. Gör. Olgay Okşaş ile bölüm mezunlarından Yalova Liman Başkan Yardımcısı Hakan Pekşen yer aldı.

İlk olarak Deniz Ticareti Genel Müdürü Sayın Durmuş Ünüvar ziyaret edildi. Ünüvar, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünün denizcilik sektörüne bilgi ve donanımı yüksek mezunlar kazandırdığını belirterek, denizcilik sektöründe iyi bir eğitimin çok önemli olduğunu dile getirdi.  

Bakanlıktaki bir diğer ziyaret Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç'a gerçekleştirildi. Okay Kılıç ile yapılan görüşmede bir milyon amatör denizci projesi kapsamında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa tüm öğrenci ve personeline de eğitim verilebileceği fikir birliğine varıldı. Eğitim alanında yapılabilecek işbirliklerinin de görüşüldüğü ziyaretin ardından toplantı sona erdi.

 

20190204_120905.jpg

20190204_160248.jpg

20190204_120947.jpg

Vira Haber
 

Bu haber toplam 5883 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.