1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İzmirliler gece sahile koştu
İzmirliler gece sahile koştu

İzmirliler gece sahile koştu

Aşırı sıcaklar İzmir'de etkisini göstermeye başlayınca, gece olmasına rağmen evlerinde bunalan vatandaşlar kendilerini sahile atıp serinlemeye çalıştı.

A+A-

Sıcaklar yüzünden evlerinde uyuyamayan vatandaşlar, uyumak için sahilde kenarındaki bankları ya da çimenlik alanları tercih etti.

Sıcaklar yüzünden gece geç saatlerde bile evlerinde bunalan İzmirliler, serin yerlerde vakit geçirdi. Konak, Güzelyalı, Göztepe, Bostanlı gibi sahil noktalarına gelen vatandaşlar, çimenler üzerinde piknik yaptı. Bazı kişiler geç saatlere kadar balık tutarak vakit geçirdi. Uyumayı tercih edenlerin bankları ve çimenlik alanları tercih ettiği görüldü.

Sıcak havadan bunalıp arkadaşlarıyla birlikte geldiği sahilde vakit geçiren market işletmecisi Faruk Altan, "Havalardan bunalınca arkadaşlarımızla birlikte hem serinlemek için hem de balık avlayıp birlikte zaman geçirmek için sahile geldik" şeklinde konuştu.

Evde sıcaktan duramadıklarını belirten 50 yaşındaki İsmet Can, "Yukarılar oturulacak gibi değil. Çok sıcak. Bütün mahalle buraya geldik. İzmir'in en güzel yeri burası. Komşularımızla serin serin oturuyoruz burada, çay içiyoruz" dedi.

 

Haber7

Bu haber toplam 846 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.