1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaya Grubu Orkestra kurdu
Kaya Grubu Orkestra kurdu

Kaya Grubu Orkestra kurdu

Kaya Grubu, yeni yılı fabrikasına kurduğu orkestrasıyla kutladı.

A+A-

İş güvenliği sektöründeki ‘yenilik ve değişim odaklı’ yaklaşım ve başarılı performansıyla 2010’da adından söz ettiren Kaya Grubu, 2011 yeni yıl kutlamasında da farkındalık yarattı…

Teknik ve teknolojik halat, endüstriyel iş güvenliği üretim ve hizmetleri sektörünün lideri olan Kaya Grubu, Yeni Yıl Kutlaması’nı Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika alanında gerçekleştirirken, tüm kademelerdeki çalışanlardan oluşan Kaya Oda Orkestrası kurdu.

Mavi ve beyaz yakalı olarak mevcut ve eski çalışanların katılımıyla mesai saatinin bitimiyle başlayan kutlama; Kaya Yönetim Kurulu üyesi Ali Kaya’nın bateride, Danışmanlık Birimi Müdürü Özgür Cengiz’in gitarda, Bilgehan Elkatan’ın bas gitarda, Satış Uzmanı Erhan Arslan’ın bağlamada, Kayıhan Akipek’in perküsyonda yer aldığı Kaya Oda Orkestrası eşliğinde gerçekleşti. Gecede özel bir konser veren bağlama üstadı Cem Çelebi’ye, Kaya Grubu eski çalışanlarından Aliye Çelebi solist olarak eşlik etti.

Karadeniz ve İç Anadolu türkülerini rock tarzında yorumlayan Kaya Oda Orkestrası’‘nın solistliğini bu yılı yüzde yüz büyümeyle kapatan Danışmanlık Birimi’nin Müdürü Özgür Cengiz ve Grafiker Sibel Deliismail yaptı.

Fabrika makine ve üretim bandlarının arasında Balo Salonu tarzında dizayn edilen Yeni Yıl Partisi’nin sunuculuğunu ise Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaya üstlendi. Geç saatlere kadar devam eden yeni yıl kutlamasında, çeşitli sürpriz ve etkinlikler düzenlenirken, Kaya Grubu Yönetim Kurulu üyesi Gülsen Kaya ve Genel Müdür Güher Türker tarafından grupta uzun yıllardır çalışanlara teşekkür sertifikaları verildi.

Grup yönetimi ve çalışanlarının ortak girişimiyle oluşturularak ve fabrikada adı konulan Kaya Oda Orkestrası’nın, 2010’da 30. Yılını kutlayan Kaya Grubu’ndaki profesyonel ekip ruhunu yansıttığı belirtiliyor.

2010 Yılında Yüzde 50 Büyüme
Gecenin açılışında konuşan Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, üretim ve hizmet faaliyetinde bulundukları iş güvenliği sektörünün ‘insan odaklı’ olduğunu belirterek, Kaya Grubu’nun da ekip ruhuna öncelik veren yönetim anlayışıyla güçlü bir Aile oluşturduğunu ifade etti.
Konuşmasında, Kaya Grubu’nun 2010 yılı faaliyetlerine değinen Kemal Kaya, teknik ve teknolojik halatlar, endüstriyel iş güvenliği ve yüksekte çalışma ekipmanlarının üretim ve satışlarında yüzde 50 büyüme kaydedildiğini bildirdi.

Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, iş güvenliği ve yüksekte çalışma alanında gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetlerinde 7 bin kişiye ulaşılarak, yüzde 40 oranında büyüme gerçekleştiğini ifade etti. Yurtiçi ve yurtdışı iş güvenliği ve sağlığı, çevre proje yönetim danışmanlığı birimindeki büyüme oranını ise yüzde 100 olarak kaydetti.

Kemal Kaya, Kaya Grubu’nun büyüme trendinin 2011’de de artarak devam edeceğini de belirterek, önümüzdeki 5 yıl içinde kendi sektöründe dünyanın ilk üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Virahaber


Bu haber toplam 6223 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.