1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Köpekbalığı cinsel organını kopardı!
Köpekbalığı cinsel organını kopardı!

Köpekbalığı cinsel organını kopardı!

Brezilya'da bir sahilde köpek balığı dehşeti yaşandı. Arkadaşlarıyla beraber okyanusta yüzen gence kaplan köpekbalığı saldırdı. Dehşet anlarından sonra vatandaşlar tarafından sahile çıkarılan gencin, cinsel organının koptuğu anlaşıldı.

A+A-

Brezilya’nın Recife şehrinde arkadaşlarıyla birlikte yüzmeye giden Jose Ernestor da Silva, köpek balığı saldırısına uğradı. Köpek balığının cinsel organını ısırdığı 18 yaşındaki genç arkadaşları tarafından kumsala çıkarıldı.

Brezilya'nın Recife şehri yakınlarındaki Piedade sahilinde köpekbalığı saldırısına uğrayan 18 yaşındaki gencin cinsel organı koptu. Denizden yaralı halde kıyıya çıkarılan Jose Ernestor da Silva isimli gencin arkadaşlarıyla yüzerken bir anda saldırıya uğradığı açıklandı.

İLK MÜDAHALEYİ SAHİLDEKİLER YAPTI

Oldukça kalabalık olan sahile çıkarılan Brezilyalı gence ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılırken bazıları da o anları cep telefonları ile görüntüledi. Kıyafetlerini vücuduna sararak kanı durdurmaya çalışan yardımsever vatandaşlar ağır yaralı genci sürekli nefes alması yönünde uyardı ve uyanık tutmaya çalıştı.

Aşırı kan kaybeden talihsiz genç sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Silva doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

PENİSİ VE UYLUK KEMİĞİ KOPTU

Sağlık görevlilerinin yaptığı açıklamaya göre, da Silva'nın penisi ve uyluk kemiği kaplan köpekbalığının ısırması sonucunda koptu.

CANKURTARAN UYARMIŞ

Denizde oldukça açılarak tehlikeli bölgeye doğru yüzen gençleri cankurtaranın uyardığı, arkadaşlarıyla ve erkek kardeşi ile beraber yüzen Silva'nın kıyıya geri dönerken saldırıya uğradığı belirtildi.

Yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, gençlerin denize girdiği sahilde köpek balıklarına karşı uyarı levhalarının da bulunduğu belirtildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 27506 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.