1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. KOSDER’den Malta Cumhuriyeti Başkonsolosu Ziyareti
KOSDER’den Malta Cumhuriyeti Başkonsolosu Ziyareti

KOSDER’den Malta Cumhuriyeti Başkonsolosu Ziyareti

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) heyeti, Malta Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Walter Mallia’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Heyette; KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çendik, Başkan Yardımcısı Begüm Birben, Genel Sekreter Neslihan Torlak Gönençer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Avni Şan ve Hüseyin Uysal yer aldı.

3 Temmuz Pazartesi günü konsolosluk binasında yapılan görüşmede; Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çendik kabullerinden ve misafirperverliklerinden ötürü Başkonsolos Walter Mallia’ya teşekkür ederek şunları kaydetti: “Malta Cumhuriyeti’nin bayrağını taşıyan Türk sahipli gemilerimizin sayısı hatırı sayılır bir orana ulaşmış durumda.  Bu durum; Türk denizcilik sektörü için Malta Cumhuriyeti’nin stratejik öneminin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. KOSDER olarak gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle; ikili ilişkilerimizi daha da geliştirerek Başkonsolos Sayın Mallia ve değerli ekibiyle önümüzdeki süreçte iş birliği içerisinde olmayı hedefliyoruz.”

Gemi insanlarının ve firma temsilcilerinin vize konusunda yaşadıkları problemlerin de gündeme geldiği görüşmede Başkan Hakan Çendik, KOSDER olarak Türk sahipli koster gemilerinin bayraklarını taşıdıkları ülke temsilciliklerine ziyaretlerin devam edeceği bilgisini aktardı.

Görüşme sonunda Hakan Çendik Başkonsolos Walter Mallia’ya eski İstanbul siluetinin yer aldığı el yapımı bir tablo hediye etti.  

malta-ziyaret-gorsel-2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.