1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Kurumsal lojistik firmaları ve Avrupa ve Asya yollarında
Kurumsal lojistik firmaları ve Avrupa ve Asya yollarında

Kurumsal lojistik firmaları ve Avrupa ve Asya yollarında

Uluslararası taşımacılık faaliyetleri içerisinde bulunan firmalar ülkemizin özellikle İstanbul başta olmak üzere birçok şehrimizde konumlanmış bulunmaktadır.

A+A-

 İhracat ve ithalatın ilk sırada bulunan taşıma şekli hiç şüphesiz konteyner ile deniz yolu nakliyesi olduğundan limanlarımızın bulunduğu tüm şehirlerimize yerleşmiş bulunan nakliye firmaları genel itibarı ile ülke ve dünya çapında faaliyetlerde bulunan kurumsal firmalardan oluşmaktadır. Bu firmalar arasında bulunup kara ve deniz yolu nakliyesinde önemli başarılara imza atmış bulunan kuruluşlardan biri de sektörde çeyrek asra yakın bir zaman dilimini geride bırakmış olan Şah Lojistik’tir.

Şah Lojistik ülkemizin birçok ilinde bulunan şube ve irtibat ofisleri ile koordineli olarak çalışmakta, yurt içi ve uluslararası taşımacılıkta tam kapsamlı taşıma hizmetleri sunmaktadır. Sahip olduğu taşıma yetki belgesi, yüksek modelli tırları, uzman sürücüleri ve deneyimli operasyon ekibi ile her an görev başında bulunan Şah Lojistik kurumsal lojistik firmaları içerisinde sürekli ön planda olmayı başarmış, ortaya koyduğu üstün performansı ve özellikle proje bazlı işlere başarılı bir şekilde attığı imza ile geçmişten günümüze sürekli gelişen ve büyüyen taşımacılık sektörüne önemli ve hatırı sayılır katkılarda bulunmuştur.

Ülkemizden Avrupa, Asya, Balkanlar, Ortadoğu, Afrika ve Baltık ülkelerinin tamamını kapsayan ihracat yelpazesine önemli ölçü de tır ve konteyner nakliye hizmeti sunmakta olan Şah Lojistik, aynı zamanda bu ülkelerden Türkiye’ye yapılan ithalat taşımalarında da adından söz ettirmektedir. Kurumsal kimliğe sahip bulunan nakliye kuruluşlarından farklı olarak kara ve deniz yolu taşımacılığını bir ara yürütebilme yetenek ve kabiliyetine sahip bulunan firmamız Türkiye’nin başarılı nakliye kuruluşları sıralamasında ilk 100 firma arasında yer almaktadır.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyesi Şah Lojistik yöneticileri, zaman zaman sorun ve aksaklıkların meydana geldiği lojistik sektöründe çözüm odaklı toplantılara öncülük ediyor, ortaya koyduğu vizyon, teklif ve önerileri ile mevcut sorunların hal yoluna gidilmesine büyük katkı sağlamaktadır. Sektörün nabzını tutan birkaç nakliye kuruluşundan biri konumunda bulunan firmamız geçmişten günümüze sürekli değişim ve gelişim yaşamakta olan  taşımacılık dünyasına katkılarından dolayı fikirleri değerli bulunan önemli nakliye kuruluşudur.

 

Haber kaynağı : Mehmet Ali BAL- Şah Lojistik

Bu haber toplam 6936 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.