1. HABERLER

  2. YAT

  3. Lüks yatlar kargo gemisiyle Marmaris'e geldi
Lüks yatlar kargo gemisiyle Marmaris'e geldi

Lüks yatlar kargo gemisiyle Marmaris'e geldi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, mavi turun merkezlerinden Marmaris'te yat turizminde hareketlilik yaşanmaya başlandı.128 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki ve 8 bin 448 groston ağırlığındaki kargo gemisi "Eemsgracht", açığa demirledi.

A+A-

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, mavi turun merkezlerinden Marmaris'te yat turizminde hareketlilik yaşanmaya başlandı. Marmaris Körfezi'ne giriş yapan 128 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki ve 8 bin 448 groston ağırlığındaki kargo gemisi "Eemsgracht", açığa demirledi.

Yatları ilk defa bir kargo gemisinde gören bazı vatandaşlar ve turistler gemiyi ilgiyle izledi. İçerisinde 5 motor yat bulunan gemi, daha sonra Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırıldı. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yatlar, gemideki dev liftler yardımıyla denize indirildi. Yatların denize indirilmesi sırasında görevlilerinin, herhangi bir kazaya mahal vermemek için olağanüstü çaba gösterdikleri dikkat çekti. 

Marmaris Liman İşletmeleri yetkilileri, ulaşımın daha ucuz olması nedeniyle yatların kargo gemileriyle gönderildiğini bildirdi. Yetkililer, yatların sahiplerinin uçakla Marmaris'e gelerek Güney Ege'nin ünlü koylarında tatil yapacağını kaydetti.

İlçeye sezon boyunca kargo gemileriyle çok sayıda yatın getirilmesinin beklendiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.