1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Lüks yatta patlama:1 ölü, 2 yaralı
Lüks yatta patlama:1 ölü, 2 yaralı

Lüks yatta patlama:1 ölü, 2 yaralı

Sefine Tersanesi, iki yeni geminin inşasına başladıSon olarak Norveçli FJORD1 için inşaa ettiği iki Ro-Ro’yu suya indiren Sefine Tersanesi, yine Norveç için iki yeni geminin inşasına başladı.

A+A-

Kolombiya’da bir yatta yapılan tadilat sırasında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Patlama anı ise limanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay Kolombiya’da Uraba Körfezi’nin doğu kıyısında bulunan Necocl¡ bölgesi limanında meydana geldi. Lüks bir yatta yapılan kaynak çalışması sırasında yakıt tankında patlama meydana geldi. Polis, teknede yapılan kaynak çalışmasının yakıt deposunun çok yakınında olduğuna işaret ederek, patlamaya bunun sebep olmuş olabileceğini ileri sürdü. Patlamada yatta çalışan 3 işçiden biri olan Aroncne Meza Torrecilla hayatını kaybederken diğer iki işçi hastaneye kaldırıldı.

Liman görevlisi Juan Pablo Suarez, teknede bir bakım çalışması olduğunu doğruladı. Suarez, “Bir turist limanında yapılmaması gereken bu çalışma, güvenlik yönergelerine uyulmadan yapılmıştır” dedi.

Lüks yatın Necocli ile Acandi arasında turistlere hizmet verdiği ve 100 kişiye kadar taşıma kapasitesinin olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Vira Haber

Bu haber toplam 7300 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.