1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Marinturk Avrasya Boat Show’da
Marinturk Avrasya Boat Show’da

Marinturk Avrasya Boat Show’da

Yıldız Holding bünyesinde hizmet veren, Türkiye’nin en yeni ve modern marinalarına sahip MARINTURK, 20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de fuara özel fırsatlarla deniz severlerle buluşuyor.

A+A-

Yıldız Holding bünyesinde hizmet veren, Türkiye’nin en yeni ve modern marinalarına sahip MARINTURK, 20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de fuara özel fırsatlarla deniz severlerle buluşuyor.

Türkiye’nin en önemli iki noktasında 5 yıldızlı marinacılık hizmeti veren MARINTURK, İstanbul Pendik ve Muğla Göcek’teki modern tesisleri, yüksek teknolojik altyapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratıyor. MARINTURK, bu yıl beşincisi düzenlenen, dünyanın karada yapılan ikinci büyük tekne ve yat Avrasya Boat Show’da hem bilgilendiriyor hem kazandırıyor.

Dünya turu deneyimleri…
Teknolojik alt yapısı ve sunduğu hizmetlerle deniz severlere sosyal yaşam alanları yaratan MARINTURK, dünya turuna çıkmak isteyenleri bu konuda deneyimli denizcilerle buluşturuyor. Dünya denizlerini dolaşmış Türk denizcileri, deneyimlerini paylaşmak üzere 12, 13, 19 ve 20 Şubat tarihlerinde meraklıları MARINTURK standında ağırlıyor.

Fuarda sözleş Exper Easypad’e kavuş…
MARINTURK, fuarda bir yıllık sözleşme teyidi veren müşterilerine Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı Exper Easypad’i hediye ediyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren katılımcılar sözleşmelerini imzaladıklarında şık tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkat çeken Exper Easypad’e kavuşacak.

Hem İstanbul hem Göcek…
Fuara özel sürprizler sunan MARINTURK, 30 metre ve üstü yat sahiplerine keyifli bir fırsat sunuyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren 30 metre ve üstü yat sahibi deniz severler isterlerse yılın 9 ayını İstanbul City Port’ta, 3 ayını da Göcek Exclusive’de geçirebilecek.

Marinacılıkta 5 yıldızlı hizmet…
Vizyonlarının, özenle seçilmiş personel ile yat sahiplerine güler yüzlü ve yüksek standartlı marinacılık hizmeti vermek olduğunu belirten ve bu yıl ikinci kez katıldıkları Avrasya Boat Show’da yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MARINTURK Genel Müdürü Kpt. Tayfun Sözer, İstanbul City Port, Göcek Exclusive ve Göcek Village Port ile sektörde hizmet kapasitesini üst seviyeye taşıdıklarını kaydetti.

Sözer, “MARINTURK olarak marinacılığa yeni bir soluk getirdiğimize inanıyor ve bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Marinalarımız sadece yat bağlama ya da bakım, onarım yerleri değil 5 yıldızlı hizmet sunan sosyal yaşam alanları. Kısa zamanda büyük organizasyonlara ev sahipliği yapar hale geldik. Bu yıl üçüncü kez İstanbul Boat Show’a ev sahipliği yapacağız. Aynı zamanda dünyanın en heyecanlı motorsporları organizasyonlarından biri olan Offshore yarışlarının iki ayağı da MARINTURK İstanbul City Port’ta gerçekleşecek. Bu yıl ayrıca geçen yıl başladığımız yarış etkinliklerini arttırarak ve sürdürerek, hem İstanbul hem de Göcek’teki yarış ve rallilerde MARINTURK olarak düzenleyici olacağız” dedi.

Virahaber

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.