1. HABERLER

  2. YAT

  3. Mega yat 'Nirvana' Bodrum'da
Mega yat 'Nirvana' Bodrum'da

Mega yat 'Nirvana' Bodrum'da

Haftalık kira bedeli 1 milyon 200 bin dolar olan, dünyanın en pahalı kiralık ultra lüks yatı olarak bilinen 90 metre uzunluğundaki "Nirvana', Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi.

A+A-

İlçede ilgi odağı olan yatı, Arsenal futbol takımında hissesi bulunan Rus milyarder Alisher Usmanov'un kiraladığı belirtildi. Usmanov'un, Haziran ayının başında yapacağı tatil için şimdiden kiraladığı yatı Bodrum'a gönderdiği kaydedildi.

 

İki yıl önce denize indirilen ve 300 milyon Euro'ya mal olan, 90 metre uzunluğundaki ultra lüks yatta sinema salonu, yüzme havuzları, SPA, spor salonu, özel toplantı salonu, mini denizaltısı ve birbirinden lüks altı suit kabin bulunuyor. Yatta bu yıl dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Rihanna, Katherina Heigl, Jason Statham ve Demi Moore gibi isimlerin tatil yaptığı belirtildi. Sabah Mikanos Adası'ndan Bodrum'a gelerek Yalıkavak Mahallesi'ndeki koya demirleyen dev yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

 

'TÜRKİYE'NİN TANITIMINA BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR'

 

Nirvana'nın acenteliğini de yapan NIS Yatçılık Limited Şirketi'nin yöneticisi İhsan Küçükünsal, bu tür mega yatları Türkiye'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Küçükünsal şöyle dedi:

 

"Bu tür operasyonların Türkiye'nin tanıtımına ve denizcilik sektörüne büyük faydalar sağladığına, ayrıca yakın gelecekte ülkemizin, dünyanın en popüler mega yat destinasyonlarından biri olan Güney Fransa kadar ilgi göreceğine inanıyorum. Her yıl Bodrum'a otuzun üzerinde mega yat demirleyip, misafirler kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görüyor ve ciddi anlamda ekonomik katkıda bulunuyor."

mega-yat-nirvana-bodrumda-002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 7053 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.