1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Nart Sigorta, Lloyd’s lisansını aldı
Nart Sigorta, Lloyd’s lisansını aldı

Nart Sigorta, Lloyd’s lisansını aldı

Nart Sigorta ve Reasürans Brokerlik, 300 senelik geçmişi ile üyelerini çok dikkatli seçen, dünyanın en eski sigorta piyasası Lloyd’sun lisanslı brokeri oldu. Nart Lloyd’s lisansını Türkiye’den alan ilk şirket ünvanını da aldı.

A+A-

Nart Sigorta ve Reasürans Brokerlik, 20. yılını kutlarken Lloyd’s lisansını da aldı. Nart Reasürans Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart, 20’inci yılı sahip oldukları Lloyd’s lisansı ile taçlandırdıklarını belirterek, şunları söyledi: “Dünyada 300 bine yakın sigorta brokerinin sadece 293’ünün sahip olduğu Lloyd’s lisansını Türkiye’den alan ilk şirket olduk.

300 senelik geçmişi ile üyelerini çok dikkatli seçen, dünyanın en eski sigorta piyasası Lloyd’sun lisanslı brokeri olmaktan bizim için önemli. Yeni kazanmış olduğumuz bu yetkinliğin küresel yolcuğumuzda bize önemli bir ivme katacağı inancındayız. Bundan böyle 60 bin yerel ve uluslararası faaliyet gösteren Türk ve yabancı kurumsal ve bireysel müşterilerimize tüm endüstriyel ve niş alanlarda yerel ve küresel sigorta ve reasürans çözümlerini sunuyor olacağız.”

Nart, konuşmasında, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilaç, otomotiv, enerji, kimya, gıda, alışveriş, perakendecilik, gemi yapım, turizm, inşaat sektöründeki lider kuruluşlarına hizmet verdiklerini de belirtti.

Vira Haber

Bu haber toplam 16817 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.