1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Nobiskrug, Artefact’i 2019’da suya indirecek
Nobiskrug, Artefact’i 2019’da suya indirecek

Nobiskrug, Artefact’i 2019’da suya indirecek

En son Rus işadamı Andrey Melnichenko için 142,8 metrelik yelkenli Sailing Yacht A’yı inşa eden Nobiskrug tersanesi yeni projesi 80 metre boyundaki Artefact adlı süperyatı 2019 yılında tamamlayacak.

A+A-

Alman tersane Nobiskrug, 80 metrelik yeni süperyat projesinin ilk detaylarını paylaştı. Project790 olarak bilinen süperyat projesinin isminin Artefact olduğu belirtildi.

Tasarımını Gregory C Marshall’ın yaptığı Artefact, Nobiskrug tersanesi tarafından geçen yıl yapılmaya başlanmıştı. Dev süperyat projesinin 2019’da tamamlanacağı öğrenildi.

Privinvest’in sahibi olduğu Nobiskrug tersanesi, en son Rus tekne sahibi Andrey Melnichenko için 142,8 metrelik yelkenli Sailing Yacht A’yı inşa etmişti.

Çelik ve alüminyumdan yapılacak olan 80 metrelik Artefact’ın dış mekanlarında, özel tasarlanmış kıvrımlı camlar kullanılmış. Tasarımın en dikkat çekici özelliklerinin başında ise, yaklaşık 70 tona tekabül eden 223 parçalık cam işçiliğinin yer alması. Süperyatın iç mekanlarında ise Remond Langton Design görev yaptı.

Yapımı tüm hızıyla devam eden bu cesur tasarımın, 2019 Monaco Yacht Show’da yer alması bekleniyor.

nobiskrug-001.jpg

nobiskrug1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6079 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.