1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Petrol düştü, İstanbullines indirime gitti
Petrol düştü, İstanbullines indirime gitti

Petrol düştü, İstanbullines indirime gitti

Marmara’daki denizyolu geçişlerinde RoRo seferleri ile zaman ve yakıt tasarrufu sağlayan İstanbullines, akaryakıt fiyatlarının düşüşüne paralel olarak Ambarlı - Bandırma hattı RoRo seferlerinde 1 Aralık'tan itibaren tüm sınıflarında 10 TL indirime gitti.

A+A-

Marmara’daki denizyolu geçişlerinde RoRo seferleri ile zaman ve yakıt tasarrufu sağlayan İstanbullines, akaryakıt fiyatlarının düşüşüne paralel olarak Ambarlı - Bandırma hattı RoRo seferlerinde 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren tüm araç sınıflarında 10 TL indirim başlattı.

02.12.2014, İstanbul. Sadece ticari araçların kullanabildiği Ambarlı-Bandırma  RoRo hattı, karayoluyla İstanbul’un içini geçip, İzmit Körfezi’ni dolaşarak yaklaşık 8 saat süren yolculuğu 4 saate indiriyor. Tarifeli olarak düzenlenen Ambarlı-Bandırma seferleri ticari yük taşıyan kamyon ve tırlar için çok avantajlı bir transit denizyolu güzergahı durumunda. İstanbullines’ın indirim başlattığı RoRo hattının indirimli fiyat listesine;  İstanbullines web sitesinde yer alan Fiyat Sefer Tarifeleri sayfasındaki Ambarlı Bandırma RoRo hattı linkinden veya duyurular bölümünden ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.