1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Ritz-Carlton sefere çıkmak için ayları sayıyor
Ritz-Carlton sefere çıkmak için ayları sayıyor

Ritz-Carlton sefere çıkmak için ayları sayıyor

Birbirinden şık üç ayrı gemiden meydana gelecek olan Ritz-Carlton yat koleksiyonu, 2020 Şubat ayından itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Toplamda 298 yolcu kapasiteli olacak olan gemi, 5 Şubat’ta Ft. Lauderdale’den Barbados’a seyir yapacak.

A+A-

Ritz-Carlton’ın son derece önem verdiği bu projenin ikinci gemisi ise 2021’de teslim edilecek. The Ritz-Carlton Yacht Collection CEO’su Douglas Prothero, ikinci ve üçüncü geminin, birinci gemiyle tasarım olarak aynı olacağını ve küçük modifikasyonlar içereceğini belirtti.

İsimleri henüz açıklanmayan gemiler, 7 ila 10 gecelik Akdeniz, Kuzey Avrupa, Kanada, Kuzey Doğu Amerika, Karayipler ve Latin Amerika’da turlar düzenleyecek. Lüks motoryatları andıran tasarımlarıyla dikkat çeken gemiler hakkında Prothero şunları söyledi; ''Gemilerimizin samimi boyutları, onların daha fazla yere gidebilmesine olanak sağlamanın ötesinde, doğrudan şehir limanlarına yanaşabilmelerini mümkün kılacak. Birçok büyük cruise gemisi şehir limanlarına sabah yanaşıp akşamüstü ayrılırken, Ritz-Carlton yat koleksiyonu limanlarda geceleyebilecek.''

Yaklaşık 30 metrekarelik teras süitlerinden 1100 metrekarelik ‘Owner’ süitlerine sahip olacak olan Ritz-Carlton gemilerinde, iki katlı 'Loft Suit' kamaralar da yer alacak. Tüm süitlerde özel teras, tavandan yere uzanan camlar ve Ritz-Carlton imzalı yatak ve banyo armatürleri standart olarak bulunuyor. Gemilerde spa salonları ve su sporları platformları da var.

Vira Haber

Bu haber toplam 5107 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.