1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Sektörü tek çatı altında buluşturacak fuar
Sektörü tek çatı altında buluşturacak fuar

Sektörü tek çatı altında buluşturacak fuar

İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından desteklenen 15. Uluslararası Denizcilik Fuar ve Konferansı Expomaritt Exposhipping İstanbul, 02-05 Nisan’da denizcilik sektörünü aynı çatı altında buluşturacak.

A+A-

Expomaritt Exposhipping İstanbul, ulusal ve uluslararası gemi inşa ve yan sanayi firmaları ile sektörün tüm oyuncularını bir araya getirerek güçlü iş birliklerine 15. kez ev sahipliği yapıyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından desteklenen 15.Uluslararası Expomaritt Exposhipping İstanbul, Denizcilik Fuar ve Konferansı, 02-05 Nisan  2019 tarihleri arasında, Tuzla Viaport Marina’da gerçekleştirilecek.

Via Fuarcılık ise stratejik ortak olarak fuara destek verecek. Türk gemi inşa ve yan sanayisi ile global denizcilik sektörü fuar ve konferans programı kapsamında Exposhipping çatısı altında bir araya gelecek. Ulusal ve uluslararası 180 katılımcı, 60’ın üzerinde ülkeden 620 marka ve 7000 sektör profesyonelinin bir araya geleceği fuarda yeni iş ortaklıklarının kurulması, mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ve global denizciliğin vizyonu tüm yönleri ile değerlendirilecek.

Global denizcilik endüstrisinin buluşma noktası olmaya hazırlanan fuar, yeni iş imkanlarına olanak sağlamak ve mevcut ilişkileri sürdürmek için ideal bir ortamın fuar bünyesinde oluşturulmasına imkan sağlayacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 3526 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.