D-Marin, konuklarını aktivitelerle ağırladı

D-Marin, denizcilik alanında karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktivitelerle ağırladı.

D-Marin, 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da 13.kez düzenlenen ve Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show’da yer aldı. D-Marin, birçok aktiviteye de ev sahipliği yaparak  ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı.

D-Marin, denizcilik alanında karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktivitelerle ağırladı. Bu yıl 13.’sü, 10 – 18 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen fuarda, D-Marin Hol 2-A16’da ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı.

D-Marin’den CNR Avrasya Boat Show’a özel etkinlikler

D-Marin, konuklarına her yıl olduğu gibi bu yıl da keyifli etkinliklerle ev sahipliği yaptı. D-Marin konukları d.ream’in hazırladığı deniz yemeklerinin benzersiz lezzetlerini tadarken, Cem Kozlu’nun imza gününde de kitaplarını imzalattılar. D-Marin’in deniz severler için sunduğu fuardaki etkinlikler Subway Jazz Station grubunun müzik performansı ile son buldu.

D-Marin çocukları da unutmadı

Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin’in etkinlikleri arasında, yüz boyama aktivitesi, balon partisi, kukla yapım atölyesi gibi etkinlikler yer aldı. D-Marin Kids aktiviteleri ile çocukları eğlendirirken öğreten bir konseptle ağırlayan D-Marin, bu yıl da fuar boyunca deniz sevdalılarının ziyaretiyle dolup taştı.





Vira Haber

MARİNA Haberleri

Setur Marinas, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesini Almaya Hak Kazandı
Yalıkavak Marina 2022’nin “En İyi Süper Yat Marinası” Seçildi
Teos Marina, Southampton Uluslararası Tekne Fuarı’nda
Yalıkavak Marina Yeniden 1 Numara!
D-Marin, Sense4Boat İle Stratejik Dijitalleşme Ortaklığını Duyurdu